Facebook Pixel Μίκαελ Σκίμπε: Ρεπορτάζ στο sportdog.gr για τον αντικαταστάτη του
| 2018-10-21 15:30:00

Ποια διάψευση; Με αυτόν τον κόουτς μίλησε η ΕΠΟ - Τι παίζει με πρώην Πράσινο - Όλη η λίστα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποια διάψευση; Με αυτόν τον κόουτς μίλησε η ΕΠΟ - Τι παίζει με πρώην Πράσινο - Όλη η λίστα

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον αντι-Σκίμπε. Μόνο στο Sportdog.

Μετά τη νέα ήττα από τη Φινλανδία ο Μίκαελ Σκίμπε βρίσκεται σε οριακό σημείο στην Εθνική ομάδα και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα προπονητών, που "παίζουν" για να τον αντικαταστήσουν στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Τελευταίο ήταν το δημοσίευμα της "Sydney Morning Herald" , που έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Ελληνοαυστραλού, Άγγελου Ποστέκογλου, πρώην προπονητή της εθνικής Αυστραλίας και νυν της Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ διέψευσε το εν λόγω σενάριο, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, ο 53χρονος τεχνικός έχει δεχτεί προσέγγιση και φαίνεται να βρίσκεται στα υπόψιν της ομοσπονδίας για την ανάληψη του πάγκου της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι τεράστιο ρόλο για την επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας θα παίξει το από πού θα προέρχεται αυτός, ήτοι από ποια χώρα, ποιο πρωτάθλημα και με ποιες συστάσεις.

Όσο για τον Γιάννη Αναστασίου; Η περίπτωση του πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα της ελληνικής ομάδας, αν και στις χαμηλότερες θέσεις, ενώ επίσης υπάρχει στα υπόψιν και ένας Σέρβος (όχι ο… ακριβός Σίνισα Μιχαΐλοβιτς), με απαιτήσεις που μπορεί να καλύψει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags