Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρώτο «μπαμ» στον ΟΦΗ - Ποιον μπορεί να φέρει το νέο αφεντικό - «Σεισμός» μεγατόνων στην Κρήτη
| 2018-10-21 16:34:00

Το πρώτο «μπαμ» στον ΟΦΗ - Ποιον μπορεί να φέρει το νέο αφεντικό - «Σεισμός» μεγατόνων στην Κρήτη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το πρώτο «μπαμ» στον ΟΦΗ - Ποιον μπορεί να φέρει το νέο αφεντικό - «Σεισμός» μεγατόνων στην Κρήτη

Τα... κονέ του ιδιοκτήτη με top όνομα. Σούπερ παρασκήνιο εδώ!

Η νέα εποχή στον ΟΦΗ ξεκίνησε επίσημα, με τον Μιχάλη Μπούση να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη ανοίγει μεγάλες προοπτικές για την επόμενη μέρα των Κρητικών, οι οποίοι σε αγωνιστικό επίπεδο ψάχνουν τα πατήματά τους, έχοντας αποκομίσει μόλις δύο βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να ακούγεται πως το μέλλον του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας θεωρείται αβέβαιο.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει να κάνει με τις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο Μιχάλης Μπούσης με έτερο τεχνικό ομάδας της Superleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, o ομογενής επιχειρηματίας γνωρίζεται πολύ καλά και έχει σε εξαιρετική εκτίμηση Έλληνα προπονητή.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Μπούσης χρησιμοποίησε τις επαφές του στις ΗΠΑ ώστε να βοηθήσει την οικογένεια του Έλληνα τεχνικού σε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν κάποια χρόνια και έκτοτε οι δυο τους διατηρούν στενή φιλία.

Θα μετουσιωθεί άραγε η εξαιρετική προσωπική τους σχέση σε επαγγελματική συνεργασία; Το μέλλον θα δείξει, αφού αν ο ΟΦΗ δεν σηκώσει κεφάλι στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Superleague, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags