Facebook Pixel «Mπαλωθιές» για Ολυμπιακό, Τουρέ, Λάζαρο - «Αυτός τον "έφαγε" - Χειρότερος απ’ όλους - Είναι σε πανικό!»
| 2018-10-23 09:15:00

«Mπαλωθιές» για Ολυμπιακό, Τουρέ, Λάζαρο - «Αυτός τον "έφαγε" - Χειρότερος όλων - Είναι σε πανικό!»

του Γιώργου Κτενά
«Mπαλωθιές» για Ολυμπιακό, Τουρέ, Λάζαρο - «Αυτός τον "έφαγε" - Χειρότερος όλων - Είναι σε πανικό!»

Ξέσπασμα Κρητικού ρεπόρτερ στο Sportdog. «Θύμιζαν νεκροταφείο».

Ως τη μεγάλη πληγή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ χαρακτήρισε στο sportdog.gr την παρουσία του Γιάγια Τουρέ, ο κρητικός δημοσιογράφος Μανώλης Σαρρής.

Ο επικεφαλής του gentikoule.gr σχολίασε ακόμα ότι ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από τους Πειραιώτες και εκμεταλλεύτηκε την καλή αύρα που υπήρχε όλη την εβδομάδα στο Ηράκλειο, λόγω και της έλευσης του νέου ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μιχάλη Μπούση.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει σύγχυση στον Ολυμπιακό, όσον αφορά το θέμα της παρουσίας του διαιτητή, Θάνου Σέζου

«Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Τουρέ δεν ήταν καλός. Είχε έξυπνη τακτική και δεν άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, τον πρέσαρε, τον μπλόκαρε. Στο πρώτο ημίχρονο, για παράδειγμα, μια φάση έκανε ο Ολυμπιακός, το δοκάρι του Τσιμίκα, κι αυτή ήταν κατά λάθος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μανώλη Σαρρή στο sportdog.gr με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη νίκη του ΟΦΗ, που ήρθε στο πλαίσιο αλλαγής στην ομάδα με την παρουσία του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση:

«Υπήρχε θετικά αύρα όλη την περασμένη εβδομάδα στην ομάδα με την παρουσία του Μπούση, κάτι που έδωσε ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Ένας μεγάλος σύλλογος βρήκε ιδιοκτήτη και, παράλληλα, τον δρόμο του. Ο ΟΦΗ είναι μέσα στις 6 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, μετά από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Το μόνο που του έλειπε ήταν ένας ιδιοκτήτης με λεφτά. Η ομάδα διαθέτει δικό της γήπεδο, δικό της αθλητικό κέντρο, κόσμο. Τώρα υπάρχει ηρεμία, με την παρουσία και των Σαμαράδων και του Πουρσανίδη, που γνωρίζουν πώς να στήσουν από την αρχή το οικοδόμημα του ΟΦΗ, υπάρχει άλλη αίγλη στον σύλλογο. Όλο το Ηράκλειο περίμενε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω του Μπούση».

«Ο χειρότερος...»

Ποια είναι η άποψη που σχημάτισες για τον Ολυμπιακό, συγκριτικά με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

«Με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ο ΟΦΗ δεν ήταν τυχερός. Συγκριτικά με τον Ολυμπιακό, όμως, ήταν πολύ καλύτεροι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Από αυτά που είδα στο Γεντί Κουλέ, ο Ολυμπιακός ήταν ο χειρότερος».

«Πληγή του Ολυμπιακού»

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής έπαιξε χθες εναντίον του ΟΦΗ και τον είδε ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου, ο Γιάγια Τουρέ. Πώς σχολιάζεις την παρουσία του; 

«Μεγάλος παίκτης, ναι, αλλά χθες ήταν και η μεγάλη πληγή του Ολυμπιακού. Είχε πολύ κακή αγωνιστική παρουσία. Αν έπαιζε ο Νάτχο από την αρχή θα είχε προβλήματα ο ΟΦΗ. Λόγω της αλλαγής του Τουρέ με τον Νάτχο βελτιώθηκε ο Ολυμπιακός και ήταν σίγουρο ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα πίεζε. Αλλά και πάλι, παρότι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός αμυντικά και δεν τον άφησε να κάνει φάσεις. Δύο φάσεις έκανε όλες κι όλες στο δεύτερο μέρος».

«Δεν την ακούμπησε»

Ποια είναι η άποψή σου για την παρουσία του Λάζαρου, που αποτελεί βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό;

«Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν κακός, εκνευρίστηκε κιόλας, τον έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά τόσο ο Αργυρόπουλος όσο και οι κεντρικοί μέσοι του ΟΦΗ. Σχεδόν δεν ακούμπησε την μπάλα, ένα σουτ είχε μόνο».

«Είναι σε πανικό»

Ο Ολυμπιακός είχε παράπονα από τη διαιτησία, όπως φάνηκε μετά το τέλος του ματς. Πώς σχολιάζεις αυτό το γεγονός; 

«Είναι γελοίο να φωνάζει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία. Σε ένα ματς, μάλιστα, που δεν έχει γίνει το παραμικρό. Μάλιστα, αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν στη θέση του Ποντένσε, στο δεκάλεπτο, που χτύπησε εκτός φάσης τον Κοροβέση, ήταν άλλος παίκτης. Ο Σέζος έδειξε κίτρινη κάρτα σε αυτή τη φάση. Αλλά σε μια τέτοια φάση ή είναι κόκκινη κάρτα ή καθόλου κάρτα. Τα παράπονα για τη διαιτησία, μάλιστα, έρχονται σε αντιπαράθεση με τις δηλώσεις του Μαρτίνς για την εικόνα της ομάδας του μετά το τέλος του ματς. Κάτι που δείχνει ότι στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε σύγχυση και πανικό. Γι' αυτό και μετά το τέλος του ματς τα αποδυτήριά του θύμιζαν νεκροταφείο από την ησυχία».

Θεωρείς ότι πιθανή ήττα από τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις στον ΟΦΗ στο θέμα του προπονητή;

«Ποτέ δεν υπήρξε θέμα προπονητή, ποτέ δεν τέθηκε θέμα προπονητή και ούτε πρόκειται να τεθεί θέμα προπονητή στον ΟΦΗ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags