Facebook Pixel Αυτός τινάζει τον ΠΑΟΚ στον αέρα - «Ματώνει» ο Σαββίδης, «γελάει» ο Λουτσέσκου
| 2018-10-23 12:42:00

Αυτός τινάζει τον ΠΑΟΚ στον αέρα - Ρουκέτα από το πουθενά - «Ματώνει» ο Ιβάν, «γελάει» ο Ραζβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός τινάζει τον ΠΑΟΚ στον αέρα - Ρουκέτα από το πουθενά - «Ματώνει» ο Ιβάν, «γελάει» ο Ραζβάν

Άναψε φωτιές στην Τούμπα το «θηρίο». Ποιος έκανε «έγκλημα». Όλα εδώ!

Φωτιές άναψε στις τάξεις του ΠΑΟΚ ο Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος δήλωσε χθες σε ουκρανικό Μέσο πως αν δεν παίζει, δεν έχει λόγο να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, αναφερόμενος, μάλιστα, στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Γενάρη από την ομάδα.

Βεβαίως, μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη τοποθέτηση του υψηλόσωμου στόπερ, ενώ και το τάιμινγκ είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Δικέφαλο για τον παίκτη. Αυτή τη στιγμή ο ομογενής αμυντικός θεωρείται «ξένο σώμα», ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Είναι κοινό μυστικό, δηλαδή, στην Τούμπα πως το Γενάρη θα κινηθούν διαδικασίες για την αποχώρηση του Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος όποτε αγωνίστηκε είχε κακή απόδοση, ενώ έκανε και λάθη που στοίχισαν στην ομάδα.

Πάντως, μόνο εύκολο δεν είναι για τον ΠΑΟΚ να «ξεφορτωθεί» τον θηριώδη αμυντικό. Ο παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο ετήσιες αποδοχές κι αυτό είναι το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την αποδέσμευσή του, μιας και πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να προσφέρει ανάλογα χρήματα.

Βέβαια, ο παίκτης έχει όνομα στην πατρίδα του και δε θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ουκρανία, αν και σε αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται μάλλον σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα βγει ζημιωμένος οικονομικά.

Όπως και να έχει, ο Εβγέν Χατσερίντι φαίνεται πως μετράει μέρες στη Θεσσαλονίκη και αποδεικνύεται περίπτωση ανάλογη του Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος επίσης ήρθε με τυμπανοκρουσίες και ως ηγέτης της άμυνας, αλλά τελικά αποχώρησε κακήν κακώς από τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε πως οι εξελίξεις με τον Ουκρανό αμυντικό δικαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή αρκετά επιφυλακτικός για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μάλιστα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε εκφράσει τις ενστάσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασαν βόμβες στον ΠΑΟ - «Αποκαλύψεις»-φωτιά για Παϊρόζ-Αλαφούζο - Ιδού το σχέδιο, όλα στη φόρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags