Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ! Αφαιρούνται 39 βαθμοί από ιστορική ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα
| 2018-10-23 15:49:00

Σοκ! Αφαιρούνται 39 βαθμοί από ιστορική ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα

Sportdog Team
Σοκ! Αφαιρούνται 39 βαθμοί από ιστορική ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα

Έχει τρεις μήνες περιθώριο για να το αποφύγει.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε ποινή αφαίρεσης 39 βαθμών στη Σπάρτη λόγω χρεών προς 13 πρώην παίκτες της, που αν δεν εξοφληθούν εντός τριμήνου θα οδηγήσουν το σύλλογο στον υποβιβασμό.

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Αίτηση επιβολής ποινών του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αστέριου Γιακουμή κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αλέξανδρου Σπυρίδωνος Μουζακίτη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 570/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Ιωάννη Σάββα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Χρήστου Νιαρού κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Σταύρου Παναγιώτου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Δημήτρη Σανδραβέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Eric Wuadom κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Tawonga Chimodzi κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Διονυσίου Μπέλη κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Αργυρίου Μπαρέττα κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 407/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση επιβολής ποινών του Βασιλείου Τριανταφυλλάκου κατά της ΠΑΕ Σπάρτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags