Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ατάκα Σπανού: «Ο Ατρόμητος δεν ανοίγει τα πόδια» - Τι είπε για Κάναντι και Εθνική
| 2018-10-24 07:12:00

Μεγάλη ατάκα Σπανού: «Ο Ατρόμητος δεν ανοίγει τα πόδια» - Τι είπε για Κάναντι και Εθνική

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Σπανού: «Ο Ατρόμητος δεν ανοίγει τα πόδια» - Τι είπε για Κάναντι και Εθνική

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου μίλησε για όλα.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στο «Φως»

Για τα τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και τους δανεικούς: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να έχει κάνει τόσες ζημιές στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια! Μόνο πέρσι δεν πήγαμε καλά με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω πού το πας, αλλά εμείς δεν συναλλασσόμαστε! Ούτε πριμ παίρνουμε από άλλους για να νικάμε κάποιες ομάδες ούτε ανοίγουμε τα πόδια μας!

Όταν κάνεις μια συμφωνία πρέπει να την τηρείς. Οι παίκτες αυτοί μας έχουν βοηθήσει σε όλα τα άλλα ματς, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και με ενδιαφέρει να προστατεύω τους παίκτες μας. Αν κάποιος απ΄ αυτούς τους παίκτες κάνει ένα μοιραίο λάθος με τον ΠΑΟΚ, θα τον "κρεμάγανε". Όπως και πέρσι στο ματς του β΄γύρου με τον Ολυμπιακό... Ήρθε ο Ρισβάνης και μας είπε ότι δεν ένιωθε καλά να παίξει σε αυτό το ματς, για ψυχολογικούς λόγους. Και κάναμε το αίτημά του δεκτό, γιατί μας ενδιαφέρει να προστατεύουμε τους παίκτες μας».

Για το σενάριο Κάναντι και Εθνική: «Οποιαδήποτε πρόταση που αφορά την Εθνική είναι τιμητική, αλλά επειδή ξέρω τη φιλοσοφία του κ. Κάναντι θέλει να δουλεύει καθημερινά σε ομάδα, είναι προπονητής που θέλει να είναι μάχιμος».

Για το τι θα απαντούσε αν του πρότειναν ο Κάναντι να είναι προπονητής και στον Ατρόμητο αλλά και στην Εθνική: «Δεν γίνεται. Έχουμε μια συμφωνία και αποκλείεται να το δεχτούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags