Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» στην ΕΠΟ - Αυτοί «πλακώνονται» - Στα κάγκελα ο Γραμμένος - Τρελό σενάριο για αντι-Σκίμπε
| 2018-10-24 17:32:00

«Πόλεμος» στην ΕΠΟ - Αυτοί «πλακώνονται» - Στα κάγκελα ο Γραμμένος - Τρελό σενάριο για αντι-Σκίμπε

Sportdog Team
«Πόλεμος» στην ΕΠΟ - Αυτοί «πλακώνονται» - Στα κάγκελα ο Γραμμένος - Τρελό σενάριο για αντι-Σκίμπε

Απίθανα σκηνικά στην ομοσπονδία. Παίζεται χοντρό παιχνίδι. Όλα στο Sportdog.

 

Tα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα. Ο Μίκαελ Σκίμπε είχε νέα συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος παρουσιάζεται να μη θέλει σε αυτή τη φάση να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και οι πιέσεις που δέχεται ο Γραμμένος μαρτυρούν πως ο Γερμανός τεχνικός είναι "τελειωμένος" από την Εθνική και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το πολύ σημαντικό ζήτημα της αποζημίωσής του. 

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει σε μια σειρά από ρεπορτάζ στο sportdog.gr, το κλίμα αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, κάτι που κάνει την ανάγκη για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μάλλον επιτακτική.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως σχεδόν καθημερινά τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του Μίκαελ Σκίμπε αυξάνονται. Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις που ήρθε στο προσκήνιο αφορά τον τεχνικό του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος και φέτος παρουσιάζει εξαιρετικό έργο στο Περιστέρι.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία επίσημη κρούση από την πλευρά της ομοσπονδίας προς την πλευρά του Αυστριακού προπονητή. Απεναντίας, το όνομά του βγήκε στην επιφάνεια μετά από σχετική πρόταση, διερευνητικού χαρακτήρα, που έκανε γνωστός ατζέντης στην ΕΠΟ.

Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα οι προτάσεις στα γραφεία της ομοσπονδίας για υποψήφιους προπονητές πέφτουν κυριολεκτικά βροχή και πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να «περάσουν» τις δικές τους υποψηφιότητες, χωρίς, πάντως, στην παρούσα φάση να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Βέβαια, όσον αφορά τον Νταμίρ Κάναντι, ο Γιώργος Σπανός ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να εγκρίνει την πρόσληψη του Αυστριακού στην Εθνική ομάδα, αν και εφόσον γίνει επίσημη πρόταση από την ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags