Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις από Γραμμένο: «Γι’ αυτό φεύγει ο Σκίμπε και έρχεται ο Αναστασιάδης...»
| 2018-10-25 16:23:00

Αποκαλύψεις από Γραμμένο: «Γι’ αυτό φεύγει ο Σκίμπε και έρχεται ο Αναστασιάδης...»

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Γραμμένο: «Γι’ αυτό φεύγει ο Σκίμπε και έρχεται ο Αναστασιάδης...»

Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την απόφαση να προσληφθεί στην Εθνική Ελλάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Η απόφαση είναι να προσληφθεί Έλληνας προπονητής που θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση. Η εκτελεστική επιτροπή θεωρεί ότι για τα χαρακτηριστικά αυτά θα πρέπει να προσληφθεί Έλληνας τεχνικός και γι αυτό αποφασίσαμε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη» ανέφερε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Για τη διακοπή του συμβολαίου του Μίκαελ Σκίμπε, είπε: «Κατά την σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Όπως εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει η απόφαση αυτή οφείλεται στην άσχημη πορεία της Εθνικής ομάδας και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Ταυτόχρονα εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε και το θέμα της αποζημίωσης, καθώς και με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Σκίμπε, πρόκειται για έναν τζέντλεμαν».

Για τους συνεργάτες του Άγγελου Αναστασιάδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι πριν ακόμα συζητήσω με τον κύριο Αναστασιάδη, αυτά στην πορεία».

Τέλος, για την πιθανότητα να αναλάβουν πόστο στην Εθνική προσωπικότητες όπως οι Καραγκούνης και Χαριστέας, δήλωσε πως «… όλα αυτά θα συζητηθούν με τον Αναστασιάδη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags