Facebook Pixel Ρεσιτάλ Γκόγκιτς: «Ποιος Γκερέρο; Αυτό φταίει στην επίθεση του Ολυμπιακού - Τι να πω για Τοροσίδη»
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-26 11:55:00

Ρεσιτάλ Γκόγκιτς: «Ποιος Γκερέρο; Αυτό φταίει στο γκολ - Τι να πω για Τόρο - Το παίρνουμε από ΠΑΟΚ»

του Γιώργου Κτενά
Ρεσιτάλ Γκόγκιτς: «Ποιος Γκερέρο; Αυτό φταίει στο γκολ - Τι να πω για Τόρο - Το παίρνουμε από ΠΑΟΚ»

Ο παλιός γκολτζής τα λέει όλα στο Sportdog. Μεγάλες ατάκες...

Σοβαρός από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ο Ολυμπιακός εναντίον της Ντουντελάνζ, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr, ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στο γκολ και την ποιότητα του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και στο γεγονός ότι έχει χάσει την παλιά ταχύτητά του. Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αναφέρθηκε στη δυστοκία των επιθετικών του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός ότι οι επιθετικοί χρειάζονται ρέντα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και στο πλεονέκτημα που έχει ο ΠΑΟΚ λόγω της πρώτης θέσης στην οποία βρίσκεται, αλλά και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. 

Κύριε Γκόγκιτς, πώς είδατε την εκτός έδρας νίκη τού Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ;

«Ο Ολυμπιακός μετά από καιρό ήταν πραγματικός Ολυμπιακός. Ήταν σοβαρός από την αρχή μέχρι το τέλος, δίκαια κέρδισε και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει μεγαλύτερο σκορ. Ικανοποίησε και τους οπαδούς του με τη χθεσινή εμφάνιση και νίκη».

«Τι να πεις για τον Τοροσίδη...»

Πώς είδατε την παρουσία τού Βασίλη Τοροσίδη, που με το γκολ του χάρισε τη νίκη στην ομάδα του;

​«Μα είναι γνωστό το επίπεδό του, για τον Τοροσίδη μιλάμε. Χρειάζεται να παίξει σε περισσότερα ματς, για να βρει καλύτερο ρυθμό. Σίγουρα του λείπει ταχύτητα, έχει χάσει την ταχύτητά που είχε, αλλά είναι έμπειρος παίκτης. Έχει παίξει μπάλα σε μεγάλες ομάδες, σε κορυφαίο πρωτάθλημα, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά γι' αυτόν τον παίκτη».

Ο Ολυμπιακός χθες, αλλά και ευρύτερα φέτος, δείχνει να έχει πρόβλημα με το σκοράρισμα. Τώρα έγινε γνωστό ότι θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα ο Γκερέρο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Χασάν. Ποια είναι η άποψή σας;

«Ο προπονητής ξέρει καλύτερα ποιος μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση. Πρέπει να έχει και ρέντα ο επιθετικός, πάντως. Ο Γκερέρο παίζει 90λεπτα, στην αρχή είχε γκολ, μετά σταμάτησε. Πρέπει όλη η ομάδα να δουλέψει περισσότερο για να δημιουργήσει καθαρές φάσεις. Σε πολλά παιχνίδια ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή ανάπτυξη».

Πώς είδατε την παρουσία του Λάζαρου στο Λουξεμβρούγο;

«Πήγε πολύ καλά χθες, είχε ενέργεια, πάθος. Μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας, αλλά ακόμα και έτσι ήταν πολύ καλός».

«Μπορεί να το πάρει ο Ολυμπιακός»

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια το πρωτάθλημα.


«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχει δρόμο πολύ και, φυσικά, όλα είναι ανοιχτά. Όλες οι μεγάλες ομάδες είναι μέσα στο κόλπο. Δεν είναι ευχάριστο για τον Ολυμπιακό να έχει μείνει τόσους βαθμούς πίσω, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα όμως. Όπως και όλες οι μεγάλες ομάδες. Εντάξει, το πλεονέκτημα τώρα το έχει ο ΠΑΟΚ, λόγω του ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση. Κάθε ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση έχει πλεονέκτημα. Αλλά είναι όλα ανοιχτά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και πολλά ντέρμπι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μαρτίνς, μην ξαναβγάλεις τον παιδαρά - Έναν καλό έχει η ΑΕΚ και τον χαντακώνει ο Ουζουνίδης»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags