Facebook Pixel Τεράστιο «κόλπο» Μαρινάκη, έτσι εκτόξευσε τον Ολυμπιακό - Ηχηρή απάντηση με… Ανσαριφάρντ;
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-26 14:19:00

Τεράστιο «κόλπο» Μαρινάκη, έτσι εκτόξευσε τον Ολυμπιακό - Ηχηρή απάντηση με… Ανσαριφάρντ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιο «κόλπο» Μαρινάκη, έτσι εκτόξευσε τον Ολυμπιακό - Ηχηρή απάντηση με… Ανσαριφάρντ;

Δικαίωση για διοίκηση και Μαρτίνς. Τρομερά πράγματα με τον Ιρανό.

Ολυμπιακός «ξεμπούκωσε» στο Λουξεμβούργο, επέστρεψε στις νίκες παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι οι παίκτες του πραγματοποίησαν μια άκρως πειστική εμφάνιση μετά από καιρό.

Κι αυτό, φυσικά, δεν μπορεί να οφείλεται μόνο στον αντίπαλο, για τον οποίο έχουν γραφτεί αρκετά σχετικά με τη δυναμική του. Αρκεί να επισημάνουμε ότι την Ντουντελάνζ η Μίλαν την κέρδισε δύσκολα με 1-0, ενώ η Μπέτις κάλλιστα θα μπορούσε να χάνει με 2-0 πριν πετύχει τρία τέρματα στο τελευταίο ημίωρο του μεταξύ τους αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, ήταν εξαιρετικοί σε ένα ματς ευρωπαϊκό και εκτός έδρας, κάτι που πιστώνεται σίγουρα στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κέρδισε ξανά πόντους. Ο Πορτογάλος τεχνικός, άλλωστε, δικαιώθηκε απόλυτα για το περιβόητο «μάντρωμα», καθώς οι παίκτες του έβγαλαν εγωισμό και μεγάλη διάθεση στο Λουξεμβούργο, ενώ δικαιωμένη θα πρέπει να νιώθει και η διοίκηση, η οποία στήριξε ξεκάθαρα τον προπονητή μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ζητώντας στην ουσία από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Αν είχε Καρίμ…

Στο μεταξύ, στο λιμάνι χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο μετά τον τραυματισμό του Άνχελ Γκερέρο. Πλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς ξέμεινε από επιθετικούς και στον Πειραιά προφανώς σκέφτονται τώρα πως στο σχεδιασμό του καλοκαιριού δεν προβλέφθηκε η καλύτερη στελέχωση της γραμμής κρούσης με έναν γνήσιο γκολτζή.

Το φοβερό, μάλιστα, είναι ότι ο μοναδικός παίκτης που υπήρχε στην ομάδα και «είχε» το γκολ, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αποχώρησε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σίγουρα ο Ιρανός δεν είχε τις σούπερ εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να ξελασπώσει τον Ολυμπιακό, έχοντας προφανώς περισσότερες παραστάσεις από τον νεαρό Δημήτρη Μάνο.

Θα έχει, πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον αν μπορεί να τεθεί θέμα επιστροφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ τον Γενάρη στον Ολυμπιακό. Πάντως, το πιο πιθανό είναι στο λιμάνι να διορθώσουν το «λάθος» του καλοκαιριού με την απόκτηση ενός κλασικού σέντερ φορ. Δε θα... κακόπεφτε στον Πέδρο Μαρτίνς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρεσιτάλ Γκόγκιτς: «Ποιος Γκερέρο; Αυτό φταίει στο γκολ - Τι να πω για Τόρο - Το παίρνουμε από ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags