Facebook Pixel Αυτός τινάζει στον αέρα τo deal για τον Κώστα Γαλανόπουλο - Τρελή χασούρα η ΑΕΚ
| 2018-10-26 15:05:00

Φοβερή εξέλιξη: Αυτός τινάζει στον αέρα τo deal του Tίγρη - Ελέγχει τα πάντα - Τρελή χασούρα για ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φοβερή εξέλιξη: Αυτός τινάζει στον αέρα τo deal του Tίγρη - Ελέγχει τα πάντα - Τρελή χασούρα για ΑΕΚ

Παρασκήνιο-φωτιά για το σούπερ ταλέντο. Τι παίζεται;

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία σχετικά με το ενδιαφέρον της Αϊντραχτ Φρανφούρτης για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Όπως γράφτηκε, μάλιστα, η γερμανική ομάδα παρακολούθησε από κοντά τον Έλληνα άσο στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και φαίνεται πως ικανοποιήθηκε από την απόδοση του νεαρού μέσου της ΑΕΚ.

Πάντως, ακόμα κι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, είναι δύσκολο να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή για τον 20χρονο χαφ. Κι αυτό γιατί ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πολ Κουτσουλιάκος, δε διατηρεί και την καλύτερη σχέση με τον Φάλι Ραμαντάνι, τον μεγαλομάνατζερ που λύνει και δένει στη γερμανική ομάδα.

Ο Έλληνας ατζέντης είχε έρθει σε «κόντρα» με τον Φάλι Ραμαντάνι από την περίοδο της μεταγραφής του Παναγιώτη Ρέτσου στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, όταν προσπάθησε να μπει «σφήνα» στο μεγάλο deal πού έγινε από τον διάσημο μεγαλομάνατζερ.

Όχι ότι οι δύο ατζέντηδες είναι στα «μαχαίρια», ωστόσο το γεγονός ότι διατηρούν τυπικές σχέσεις, σίγουρα μπορεί να επηρεάσει τις συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν για τον άσο της ΑΕΚ, αν και εφόσον η γερμανική ομάδα αποφασίσει να κάνει επίσημη κρούση στους «κιτρινόμαυρους».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Φάλι Ραμαντάνι, μόνιμος κάτοικος Φρανκφούρτης, ελέγχει απόλυτα τη γερμανική ομάδα και σχεδόν τίποτα δεν κινείται μεταγραφικά χωρίς τη δική του έγκριση.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, μόνο εύκολο δεν είναι για την ΑΕΚ να μπει στη διαδικασία συζητήσεων με τη Λεβερκούζεν για τον Κώστα Γαλανόπουλο, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις πολλές φορές τα δεδομένα μπορούν εύκολα να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ειδικά αν πρόκειται για ένα deal πολλών εκατομμυρίων…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταπέλτης για τον Τίγρη - Έτσι τον «ξηλώνουν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Τρομερό σχέδιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags