Facebook Pixel Ποιος Βράνιες; «Κονέ» με... Σίλντενφελντ η ΑΕΚ - Αυτός το έκανε - Σούπερ επένδυση με Σαμπανάτζοβιτς
| 2018-10-27 12:30:00

Ποιος Βράνιες; «Κονέ» με... Σίλντενφελντ η ΑΕΚ - Αυτός το έκανε - Σούπερ κίνηση με όνομα... θρύλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Βράνιες; «Κονέ» με... Σίλντενφελντ η ΑΕΚ - Αυτός το έκανε - Σούπερ κίνηση με όνομα... θρύλο

Τρελό σενάριο για την άμυνα. Ψήνεται συνεργασία. Ποιος παίζει μπάλα.

Πολλές ειδήσεις (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) προέκυψαν από τη χθεσινή συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Ίσως από τις πιο σημαντικές είναι ότι γιος του μεγάλου Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ανέλ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση από το καλοκαίρι, αφού μείνει για το υπόλοιπο της σεζόν δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ.

Όπως λέγεται, μάλιστα, ο 19χρονος μέσος έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε καλό παίκτη, αφού οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές και πρόκειται για μία κίνηση επένδυσης από τους Κιτρινόμαυρους με πολλές προοπτικές.

Το φοβερό στην υπόθεση του νεαρού Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι ότι ο μικρός έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, τον Μάριο Κνεζ, ο οποίος έχει κάνει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα φέτος, κυρίως με τη Λάρισα. Ο Κροάτης αμυντικός, βεβαίως, είχε ακουστεί κατά το παρελθόν για την ΑΕΚ, όταν είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τελικά κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, απ' αυτή τη μεταγραφή προκύπτει μια ευρύτερη συνεργασία της ΑΕΚ με τη Ζελέζνιτσαρ, η οποία αναμένεται να εξελιχθεί στο μέλλον, ενώ τις διασυνδέσεις έχει αναλάβει ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της συγεκριμένης αγοράς.

Τρελό σενάριο για Βράνιες

Στο μεταξύ, δεν έχει καμία βάση το σενάριο που κυκλοφόρησε περί επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Μπορεί όντως ο παίκτης να θέλει να γυρίσει στην Ένωση, καθώς στην Άντερλεχτ δεν περνάει καλά, ωστόσο θεωρείται απίθανο η ομάδα του να τον δανείσει σε ένα σύλλογο που μόλις πριν λίγους μήνες έδωσε παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags