Facebook Pixel «Καθαρίζει» ο Αλαφούζος, απίστευτος Γιαννακόπουλος - Ασύλληπτο τι θα γίνει με τη... βοήθεια του ΠΑΟΚ
| 2018-10-27 13:55:00

«Καθαρίζει» ο Αλαφούζος, απίστευτος Γιαννακόπουλος - Ασύλληπτο τι θα γίνει με τη... βοήθεια του ΠΑΟΚ

του Νίκου Στεργίου
«Καθαρίζει» ο Αλαφούζος, απίστευτος Γιαννακόπουλος - Ασύλληπτο τι θα γίνει με τη... βοήθεια του ΠΑΟΚ

Τα πάνω-κάτω για την ΠΑΕ, φοβερό «παραλήρημα» στον κόσμο. 

Η κανονικότητα έχει επιστρέψει για τα καλά στον Παναθηναϊκό, καθώς τη στιγμή που η ομάδα πάει εξαιρετικά όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, η διοίκηση εμφανίζεται τυπική σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει κανονικά το κομμάτι των πληρωμών του μήνα σε πιστωτές και παίκτες, ενώ για το σκοπό αυτό έχει βάλει στην ΠΑΕ χρήματα και ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Μία εξέλιξη άκρως θετική για το ποδοσφαιρικό τμήμα που μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό μέρος, ενώ επιβεβαιώνει πως το deal της μετάβασης στη νέα εποχή βαίνει καλώς.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η «Πράσινη» (δείτε το πρωτοσέλιδο ΕΔΩ) δεν αναδεικνύει τη συγκεκριμένη είδηση που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ομάδας, αν και στο πρόσφατο παρελθόν γινόταν σκληρή κριτική από την εφημερίδα όσον αφορά την οικονομική πολιτική που ακολουθούσε η ΠΑΕ.

Τρέλα ενόψει ΑΕΚ

Στο μεταξύ, μεγάλος ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τις πρώτες προβλέψεις να αναφέρουν ότι τουλάχιστον 40.000 οπαδοί θα βρεθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πώς και πώς το πρώτο φετινό εντός έδρας ντέρμπι και, μάλιστα, υπάρχει η πολύ αισιόδοξη εκτίμηση ότι μπορεί να γίνει μέχρι και... sold out απέναντι στην Ένωση, αν και εφόσον η ομάδα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι που προηγείται κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags