Facebook Pixel Η ΕΠΟ προσπάθησε για την υπέρβαση με Πάουλο Σόουζα
| 2018-10-27 22:26:00

Ποιος Άγγελος; «Βόμβα» στην Εθνική με τεράστιο όνομα – Σούπερ σταρ με… ελληνικό παρελθόν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Άγγελος; «Βόμβα» στην Εθνική με τεράστιο όνομα – Σούπερ σταρ με… ελληνικό παρελθόν!

Φοβερό παρασκήνιο για την κίνηση-ματ της ΕΠΟ.

Η νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησε με την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αποτέλεσε τον εκλεκτό της ΕΠΟ για να διαδεχθεί τον Μίκαελ Σκίμπε.

Η Ομοσπονδία είχε εξ’ αρχής ως «σίγουρη» λύση τον Αναστασιάδη, έγιναν όμως επαφές με άλλους προπονητές από το εξωτερικό.

Μάλιστα, γράφτηκε ότι οι άνθρωποι της ΕΠΟ είχαν στα υπ’ όψιν τεχνικό από την Ιβηρική. Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, από το οποίο προκύπτει ότι η Ομοσπονδία προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση με τον Πάουλο Σόουζα!

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι διοικούντες της ΕΠΟ πραγματοποίησαν τουλάχιστον δύο φορές να προσεγγίσουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει δεσμούς με τη χώρα μας, καθώς έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής. O 48χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Κουνιάν της Κίνας, ενώ έχει θητεύσει σε σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα, η Λέστερ και η Βασιλεία.

Ο Σόουζα είναι προπονητής από το «πάνω ράφι» και θα αποτελούσε μια σούπερ λύση για την Εθνική μας. Ωστόσο, ενδεχόμενη συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό θα απαιτούσε τεράστια οικονομική υπέρβαση για την ΕΠΟ, αφού ο Σόουζα έχει πολύ υψηλό κασέ, που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Σε αντιδιαστολή με το συμβόλαιο του Άγγελου Αναστασιάδη, που δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξύλο στην Τούμπα – Ποιος έβγαλε άγριο ένστικτο; - Μόνο μαγκιά - «Πληρώνει» το πέναλτι με Αστέρα;

«Κεραυνοί» Κούγια: «Ποτέ ξανά στο γήπεδο οι πρεζάκηδες - Πήγα μόνος μου κι έτρεχαν σαν τα...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags