Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει πίσω τον Γιαννούλη - "Βλέπει" Χατζηισαΐα, διχογνωμία για Κουλούρη
| 2018-10-28 20:20:00

Πατάει κι άλλα γκάζια ο ΠΑΟΚ - Δε μασάει ο Ιβάν - Τριπλό «χτύπημα» - «Τρίζει» η θέση του...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πατάει κι άλλα γκάζια ο ΠΑΟΚ - Δε μασάει ο Ιβάν - Τριπλό «χτύπημα» - «Τρίζει» η θέση του...

Όλα για όλα ο Δικέφαλος, χτίζει από τώρα την επόμενη σεζόν.

Ο τρεις δανεικοί του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Ευθύμης Κουλούρης, είναι τρεις από τους βασικούς πυλώνες στη φετινή τρελή πορεία του Ατρομήτου, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν πόντο πάνω από τον Δικέφαλο.

Αναφορικά με τον Γιαννούλη, έχει γραφτεί και επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του Sportdog.gr ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα αριστερού μπακ τον χειμώνα και να τον μονιμοποιήσουν στην Τούμπα το καλοκαίρι.

Πράγματι, στον ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή άποψη για τον Γιαννούλη, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει αμφότερες τις σεζόν που έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο. Ο νεαρός αριστερός μπακ αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και προβλέπεται να παραμείνει στο ρόστερ και να αποτελέσει μέρος του rotation την επόμενη σεζόν.

Όσο για τους άλλους δύο, πρόκειται για περιπτώσεις με διαφορετικά δεδομένα η μία σε σχέση με την άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χατζηισαΐας βρίσκεται στα υπ’ όψιν των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν φροντίσει να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι.
Με τον Στέλιο Μαλεζά να μην υπολογίζεται και τον Εβγέν Χατσερίδη να απογοητεύει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του, η προοπτική του να βρει θέση στο ρόστερ της επόμενη σεζόν ο Χατζηισαΐας κερδίζει πόντους.

Η υπόθεση του Ευθύμη Κουλούρη είναι αυτή, για την οποία οι απόψεις στο εσωτερικό του συλλόγου φέρονται να διίστανται. Ο Έλληνας φορ πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με 7 γκολ, όμως άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ δεν «βλέπουν» τον Κουλούρη για βασικό επιθετικό της ομάδας.

Κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που υπάρχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όμως γίνεται κουβέντα και για τη θέση του back-up του Σέρβου. Στο ρόστερ πίσω από τον «Πρίγιο» υπάρχει ο Νίκος Καρέλης, στον οποίο ο Δικέφαλος ποντάρει πολλά (σ.σ. είναι δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι), αλλά και ο Τσούμπα Ακπόμ. Ο πρώην άσος της Άρσεναλ απογοητεύει, όμως αναμένεται να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, αφού έχει γίνει σημαντική επένδυση στο πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χουνέρι» από Λουτσέσκου σε παικταρά του ΠΑΟΚ ή κίνηση τακτικής; Να τι θα κάνει στο ντέρμπι με ΠΑΟ!

«Τελειωμένος» από Ολυμπιακό - Το ήξερε ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε διπλό «μπαμ» - Χοντρό παρασκήνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags