Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαμ με νέο... Σιμόες; - Φούντωσαν οι φήμες για ξένο που σκοράρει - Αυτός έρχεται και τον «τρώει»
| 2018-10-28 21:13:00

Μπαμ με νέο... Σιμόες; - Φούντωσαν οι φήμες για ξένο που σκοράρει - Αυτός έρχεται και τον «τρώει»

Sportdog Team
Μπαμ με νέο... Σιμόες; - Φούντωσαν οι φήμες για ξένο που σκοράρει - Αυτός έρχεται και τον «τρώει»

Non stop τα "αγκάθια" για την ΑΕΚ. Έχει έτοιμο σχέδιο ο Τίγρης

Οι ανανεώσεις είναι πάντα επίκαιρο θέμα στην ΑΕΚ με μείζον αυτό του Αντρέ Σιμόες, για τον οποίο έχει χυθεί άπλετο μελάνι. Υπάρχουν όμως και άλλες ανοικτές υποθέσεις. Μία από αυτες είναι και ο Ροντρίγκο Γκάλο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Στους Ενωσίτες σίγουρα ο Βραζιλιάνος έχει έρεισμα. Είναι από τους παίκτες πού ήρθαν στην ΑΕΚ της Β' Εθνικής και βοήθησε την ομάδα για την επιστροφή της στη Super League. Ωστόσο η ηλικία του αποτελεί τροχοπέδη. Είναι 32 χρονών και στην Ένωση δεν καίγονται.

Γι'αυτό και δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του. Αυτό δεν αποκλείει τις προθέσεις ανανέωσης της ομάδας, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει κάποιο...σήμα. Όπως προαναφέραμε, έχει έρεισμα. Τα φετινά του γκολ (τρία μέχρι στιγμής) άλλωστε δεν περνούν απαρατήρητα.

Συν τοις άλλοις, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν τον Μιχάλη Μπακάκη, αλλά και εναλλακτική λύση. Αναφερόμαστε σε αυτή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος κάνει το... αγροτικό του στη Λαμία.

Καμία βάση με Βράνιες

Ένα άλλο θέμα που έχει συζητηθεί τον τελευταίο καιρό είναι η επιστροφή του Βράνιες. Ήδη από το Βέλγιο έχει βγει μία δυσαρέσκεια για τον Βόσνιο, γεγονός που φούντωσε τη φημολογία. Η αλήθεια είναι όμως, ότι ο 29χρονος αμυντικός δεν έχει ψαχτεί να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Ούτε στην ΑΕΚ έχουν θέση υπόψιν τέτοια πιθανότητα, αφού η ομάδα είναι πλήρης στα στόπερ. Οπότε όσα σενάρια αναπαράγουνται, δεν έχουν βάση.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα «ρουκέτα» στον ΠΑΟΚ - «Τελειώνει» κι αυτός μετά τον Χατσερίντι - Ατάκα-ΣΟΚ στην Τούμπα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags