Facebook Pixel Ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» από Ολυμπιακό για Μπουχαλάκη - Απίστευτη κίνηση Μαρινάκη
| 2018-10-29 10:42:00

Ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» από Ολυμπιακό - Τρελή «παπάτζα» για Σισέ - Απίστευτη κίνηση Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» από Ολυμπιακό - Τρελή «παπάτζα» για Σισέ - Απίστευτη κίνηση Μαρινάκη

Απίθανα πράγματα για Έλληνα άσο. Δεν παίζεται ο πρόεδρος!
 

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, καθώς πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας στην πρόσφατη νίκη επί της Ντουντελάνζ.

Ο Έλληνας χαφ έφτασε να παίξει βασικός και στην εθνική Ελλάδας, γεγονός που βοήθησε στο να ανεβούν ακόμα περισσότερο οι μετοχές του. Για τον «Μπούχα» γράφεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ενώ οι πληροφορίες του sportdog.gr επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ που τον θέλει να εξετάζεται από τη Σταντάρ Λιέγης.

Οι Βέλγοι έχουν τον άσο του Ολυμπιακού στη λίστα τους, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα περαιτέρω. Σημαντικό «αγκάθι» στην όλη υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι οι σχέσεις των Ερυθρολεύκων με την ομάδα της Λιέγης είναι πολύ κακές εξαιτίας της υπόθεσης του Κωνσταντίνου Λαΐφη, που πήγε δανεικός στο Βέλγιο και δεν γύρισε ξανά στον Πειραιά. 

Παράλληλα, η βελγική αγορά δεν βρίσκεται στα… καλύτερά της μετά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τη σύλληψη του μεγαλομάνατζερ, Μότζι Μπαγιάτ, γεγονός που σίγουρα επηρεάζει τις εξελίξεις.

Τι ισχύει με Σισέ

Στο μεταξύ, αρκετή κουβέντα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προκάλεσαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Παπ Αμπού Σισέ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, αν και οι Πειραιώτες έσπευσαν να διαψεύσουν την εν λόγω πληροφορία.

Το sportdog.gr έψαξε το θέμα και πράγματι πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία επέκταση συμβολαίου στον Σενεγαλέζο στόπερ. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχουν ξεκινήσει καν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς να αποκλείεται ότι αυτό θα συμβεί το προσεχές διάστημα, μιας και στο λιμάνι πιστεύουν πολύ στον 23χρονο αμυντικό.

Η στήριξη του Μαρινάκη 

Κατά τα άλλα, η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ απέδειξε εμπράκτως τη στήριξή του προς την ομάδα και τον Πέδρο Μαρτίνς παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, επέλεξε να ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο, αν και βρίσκεται στην Αγγλία από την περασμένη εβδομάδα. Εκεί επέστρεψε μετά το παιχνίδι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λιντς.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε κουβέντα με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντεστό μετά τη νίκη επί της Ντουντελάνζ, στην οποία διατράνωσε την πίστη του για ανατροπή της κατάστασης. Θυμίζουμε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και το «ritiro» των παικτών στου Ρέντη, όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr σε πρόσφατο ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι οριστικό: Toν «τελείωσε» ο Ραζβάν - Φοβερή απόφαση πριν τον ΠΑΟ - Όνομα με μεγάλο συμβόλαιο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags