Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... κρατιέται ο Χασάν - «Θηρίο» στο κλουβί ο Αιγύπτιος - Τι κάνει στου Ρέντη!
| 2018-10-29 16:28:00

Δεν... κρατιέται ο Χασάν - «Θηρίο» στο κλουβί ο Αιγύπτιος - Τι κάνει στου Ρέντη!

Sportdog Team
Δεν... κρατιέται ο Χασάν - «Θηρίο» στο κλουβί ο Αιγύπτιος - Τι κάνει στου Ρέντη!

Το προσπαθει πολύ ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Η αποθεραπεία του Αχμέντ Χασάν εξελίσσεται ικανοποιητικά και ο παίκτης καταβάλλει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ξεπεράσει τη θλάση στον αριστερό μηρό.

Όπως διαβάζουμε στο sportime.gr, υπάρχει η πεποίθηση, μάλιστα, πως μέσα στην εβδομάδα θα επιχειρήσει να λάβει μέρος στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει αρχίσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Αρη, στις 4 Νοεμβρίου. Οταν η πλειοψηφία υποστήριζε πως είναι δύσκολο να προλάβει ακόμα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, υποστήριξε για το πότε υπολογίζει ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αχμέντ Χασάν: «Δεν ξέρουμε την απάντηση, είναι λίγο πρώιμο αυτήν τη στιγμή, αισιοδοξούμε ότι με τον Αρη θα είναι έτοιμος».

Όσο για το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Βρισκόμαστε στην περίεργη θέση να έχουμε χάσει ταυτόχρονα και τους δύο καθαρούς επιθετικούς μας, δεν είναι κάτι εύκολο να συμβεί, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Ο Χασάν θα επιστρέψει σύντομα στην ομάδα. Ο τραυματισμός του Γκερέρο, ευτυχώς, δεν είναι τόσο σοβαρός όσο έδειχνε στην αρχή, είναι πιο μικρός ο χρόνος που θα τον στερηθούμε. Έχουμε τον Μάνο, που από την προετοιμασία μας εντυπωσίασε, έδειξε καλά δείγματα, και, σε όσα ματς έχει παίξει, ήταν πάρα πολύ καλός.

Προπονείται πολύ καλά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν μεγάλος σκόρερ πέρυσι στη β’ κατηγορία, και μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Έχουμε τον Λάζαρο, που μπορεί να καλύψει το κενό, το έχει κάνει στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, το έκανε στο τελευταίο παιχνίδι. Μπορεί να είναι αποδοτικός. Ο Φορτούνης έχει παίξει εκεί στο παρελθόν. Έχουμε λύσεις, πρέπει να σκεφτούμε ότι γενικότερα η επιθετική μας λειτουργία είναι πάρα πολύ καλή, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι δεν τελειώνουμε πολλές φάσεις με επιτυχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags