Facebook Pixel Sportdog.gr | Οικονομικό «έγκλημα» στην Εθνική - «Άρπαξαν» 1 εκατ. ευρώ - Τα «πληρώνει» ο Άγγελος
| 2018-10-29 19:11:00

Οικονομικό «έγκλημα» στην Εθνική - «Άρπαξαν» 1 εκατ. ευρώ - Τα «πληρώνει» ο Άγγελος

Sportdog Team
Οικονομικό «έγκλημα» στην Εθνική - «Άρπαξαν» 1 εκατ. ευρώ - Τα «πληρώνει» ο Άγγελος

Δεν υπάρχουν αυτά. Φεύγουν τα χιλιάρικα σα... στραγάλια.

Σε καθεστώς αλλαγών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Εθνική ομάδα, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Γραμμένου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός πλήρωσε ουσιαστικά το "μάρμαρο" για την κακή εικόνα της "γαλανόλευκης" στα παιχνίδια του Nations League, με αποκορύφωμα την ήττα με 2-0 από την Φινλανδία στο Τάμπερε.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να αναλάβει δουλειά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο όσον αφορά στην αποζημίωση που θα πάρει ο Σκίμπε. Ο τελευταίος πολύ δύσκολα θα δεχτεί "κούρεμα", αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει απευθείας συζήτηση μαζί του για το εν λόγω ζήτημα, αλλά ούτε και για το θέμα της απόλυσής του.

Παρόλα αυτά, η ΕΠΟ αποφάσισε να πάει σε επιλογή προπονητή που το "κασέ" του δεν θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ και μάλιστα δεν αποκλείεται, στην περίπτωση του Άγγελου, αυτά να είναι λιγότερα, ήτοι κάτω από 200.000.

Το ζήτημα με το συμβόλαιο του νέου "εκλέκτορα" είναι απόρροια της συγκεκριμένης εξέλιξης, αφού ο Γραμμένος ήθελε να είναι καλυμμένος, γνωρίζοντας ότι ο Σκίμπε θα απαιτήσει όλο το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούται. Εξ' ου δηλαδή και η "φτηνή" λύση του Αναστασιάδη, προκειμένου να εξοικονομηθούν τα χρήματα της αποζημίωσης.

Κι εδώ είναι το "έγκλημα" της ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια. Η ελληνική ομοσπονδία τα έχει κάνει... θάλασσα με τους δύο τελευταίους προπονητές της Εθνικής, καθώς η αποζημίωση που έχει καταβάλει για να τους αποδεσμεύσει ενδέχεται να ξεπερνάει το 1 και ίσως φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ (αυτή του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεπέρασε τις 700.000 ευρώ). Πραγματικά... φοβερό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags