Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό ξέσπασμα Λαμπριάκου μετά την «σφαλιάρα» του Άρη από την ΑΕΚ - «Καρυπίδη πρόσεξε...»
| 2018-10-29 18:28:00

Τρομερό ξέσπασμα Λαμπριάκου μετά την «σφαλιάρα» του Άρη από την ΑΕΚ - «Καρυπίδη πρόσεξε...»

Sportdog Team
Τρομερό ξέσπασμα Λαμπριάκου μετά την «σφαλιάρα» του Άρη από την ΑΕΚ - «Καρυπίδη πρόσεξε...»

Τι λέει για τις εξελίξεις στον Άρη ο παλαίμαχος άσος.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος, παλαίμαχος άσος του Άρη και οπαδός της ομάδας, με μήνυμά του στα Social Media σχολίασε τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λαμπριάκου αναφέρει:

“Θυμηθείτε τις σκέψεις μας τον Ιούνη, θυμηθείτε την επιφυλακτικότητα μας μέχρι και το ματς με τη Λαμία που αποτυπώθηκε στα διαρκείας (δεν ξεπερνούσαν τα 2000) θυμηθείτε την καυλοέπαρση μας μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές και αναρωτηθείτε αν αξίζει να κάνουμε υπομονή.

Θυμίστε μου μια ομάδα στο παγκόσμιο στερέωμα που πήρε πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά (ούτε καν μεγέθη όπως η Παρί και η Σίτι με ΤΑ εκατομμύρια δεν μπόρεσαν).

Θυμίστε μου μια ομάδα με 15 καινούργιους παίχτες και προπονητή να είναι σταθερή όλη τη σεζόν και αναρωτηθείτε αν είναι όλοι ξαφνικά άχρηστοι.

Σίγουρα το 10ημερο τσούζει, σίγουρα θα σκάσουμε, σίγουρα όλοι έχουν την άποψη τους αλλά μην αφορίζουμε την οποία προσπάθεια πάει να γίνει…

Υ.Γ.1 Για τους κακοπροαίρετους δεν με ενδιαφέρει καμιά θέση στην ΠΑΕ έχω την δουλίτσα μου και είμαι ωραία

Υ.Γ.2 Λιγότερο από γεμάτο γήπεδο την Κυριακή θα είναι αστείο (Καρυπίδη πρόσεξε τις τιμές και άσε τα παιδάκια μέχρι 13-14 να μπαίνουν τζάμπα να αρχίσουν να νιώθουν)

Τα είπα τα έβγαλα από μέσα μου, θα σκάσω από χτες με την εσωστρέφεια μας ,την ξερολιαση μας ,την γκαντεμιά μας ,την αφέλεια μας ,τον μηδενισμό μας .

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags