Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες για Μάνο: «Ξεμπλοκάρει τον Ολυμπιακό - Δεν φοβάται - Στεναχωριέται γιατί...»
| 2018-10-30 17:16:00

Βόμβες για Μάνο: «Ξεμπλοκάρει τον Ολυμπιακό - Δεν φοβάται - Στεναχωριέται γιατί...»

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες για Μάνο: «Ξεμπλοκάρει τον Ολυμπιακό - Δεν φοβάται - Στεναχωριέται γιατί...»

Αποκαλυπτικός πρώην συμπαίκτης του, μιλάει στο Sportdog.

Να ξεμπλοκάρει στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό μπορεί ο Δημήτρης Μάνος, αν πάρει μαζεμένες ευκαιρίες από τον Πέδρο Παρτίνς, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Ηλίας Κώτσιος.

Ο παλαίμαχος άσος έχει συνυπάρξει στον ΟΦΗ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού και έχει άριστη εικόνα για εκείνον, συμπληρώνοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, αλλά και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες πρέπει να εκμεταλλευτούν την έφεσή του στο σκοράρισμα, από τη στιγμή που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. 

«Ήταν θετικό ότι πέτυχε ένα σημαντικό γκολ για τον Ολυμπιακό. Από όσο τον γνωρίζω ξέρω ότι είναι παίκτης που διαθέτει ποδοσφαιρικό θράσος και έχει το γκολ. Μπορεί να πετύχει πολλά γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αρκεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που έχει πάρει. Τις αξίζει, άλλωστε, έτσι όπως είναι τώρα ο Ολυμπιακός. Αν τις πάρει, είμαι σίγουρος ότι θα τις εκμεταλλευτεί. Δεν φοβάται όποια φανέλα κι αν φοράει, πιστεύει πολύ στον εαυτό του και θέλει να διακριθεί», ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο sportdog.gr.

Πώς σχολιάζετε το γκολ που πέτυχε εναντίον του Απόλλωνα; 

«Πολύ δύσκολο γκολ, από την άποψη ότι το σώμα του έκανε σχεδόν μια ολόκληρη περιστροφή. Είδαμε, λοιπόν, ότι με μια επαφή που είχε, πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ. Πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός το γεγονός ότι έχει το εύκολο γκολ».

Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να είχε περισσότερες ευκαιρίες μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό; Πολύ περισσότερο τώρα, που η ομάδα είναι χωρίς τους δύο βασικούς επιθετικούς της. 

«Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, να πάρει ευκαιρίες. Είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα λίγα ματς που έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι έχει αρπάξει την ευκαιρία. Αλλά θα πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Να δείξει το ταλέντο του και όχι να περιμένει κάποια φάση σε ολιγόλεπτες συμμετοχές. Ο προπονητής του ξέρει καλύτερα, βέβαια, καθώς είναι εκείνος που τον παρακολουθεί στις προπονήσεις. Αλλά όπως βλέπω τον Ολυμπιακό, που δυσκολεύεται να πετύχει εύκολα γκολ, νομίζω ότι ο Δημήτρης θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες».

Θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να χωρέσει στην 11άδα του Ολυμπιακού μαζί με έναν ακόμα από τους βασικούς επιθετικούς, όταν επιστρέψουν;

«Ο Δημήτρης δεν είναι κλασικός επιθετικός, είναι παίκτης που μπορεί να κινηθεί σε όλη την επιθετική γραμμή. Μπορεί να παίξει πλάγια αλλά και πίσω από τον φορ. Το θετικό για αυτόν είναι ότι μπορεί να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται πολύ με τους φορ του να σκοράρει. Αν πάρει μαζεμένα 2-3 παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι με την ομάδα που έχει ο Ολυμπιακός και δημιουργεί φάσεις, μπορεί να ξεμπλοκάρει την ομάδα του στο σκοράρισμα».

Τέλος, πείτε μου ποια είναι η εικόνα που έχετε από τον Μάνο, από την κοινή σας θητεία στον ΟΦΗ.

«Ασχολείται πολύ με την μπάλα, του αρέσει, έχει ποδοσφαιρικό θράσος, θέλει να διακριθεί. Στεναχωριέται όταν δεν αγωνίζεται, είναι εγωιστής και αυτό θα τον κάνει να δουλέψει περισσότερο για να πάρει τις ευκαιρίες που χρειάζεται και να πετύχει. Είχε περάσει από τη Βέροια παλιότερα, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει πολλά ματς στη Σούπερ Λιγκ. Τώρα, επιστρέφει δριμύτερος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά πρέπει να του δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να πετύχει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags