Facebook Pixel Σκάνε βόμβες στον ΠΑΟΚ - Υπογράφουν Πασχαλάκης και Πέλκας, τα έσκασε ο Σαββίδης
| 2018-10-31 11:41:00

Σκάνε βόμβες στην Τούμπα - Ποιοι υπογράφουν, τα έσκασε ο Ιβάν - Στον αέρα top ονόματα, δύο φευγάτοι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάνε βόμβες στην Τούμπα - Ποιοι υπογράφουν, τα έσκασε ο Ιβάν - Στον αέρα top ονόματα, δύο φευγάτοι

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Έρχονται τα πάνω-κάτω στο ρόστερ.

Μία ανάσα από την υπογραφή νέων συμβολαίων παρουσιάζονται να βρίσκονται οι Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως αναφέρει σήμερα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Fair Play».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, όντως έχουν γίνει προχωρημένες επαφές της «ασπρόμαυρης» διοίκησης με τους δύο παίκτες, ωστόσο τίποτα δε θεωρείται τελειωμένο και οριστικό σε αυτή τη φάση.

Όχι πως υπάρχει άμεσος κίνδυνος κάτι να «στραβώσει» στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο αυτή την ώρα δε βρισκόμαστε ακόμα σε φάση υπογραφών. Αν και όλες οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δε θα χρειαστεί ακόμα πολύς χρόνος για να «κλείσουν» οι δύο υποθέσεις.

Πάντως, ενδεικτικό του ότι χρειάζεται χρόνος είναι η υπόθεση του Δημήτρη Πέλκα, του οποίου οι συζητήσεις κρατούν εδώ και δύο μήνες, από την πρόταση, δηλαδή, που του κατέθεσε η Φενέρμπαχτσε για να τον αγοράσει από τον Δικέφαλο. Πλέον, βέβαια, το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν υπάρχει φόβος στον ΠΑΟΚ για ναυάγιο, ωστόσο αποδεικνύεται ότι ήταν μια περίπτωση με πολλές δυσκολίες που φαίνεται ότι, πλέον, έχουν ξεπεραστεί. Και σε αυτή την εξέλιξη παίζει, βεβαίως, ρόλο το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα «θέλω» του αρχηγού της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το γενικότερο μέτωπο των ανανεώσεων, ο μοναδικοί που θεωρούνται «κλεισμένοι» είναι οι Άνχελ Κρέσπο και Δημήτρης Λημνιός, με τον τελευταίο να αναμένει να κληθεί για τις τελικές συζητήσεις εφόσον ξεκαθαρίσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις ανανεώσεων, καθώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι θέμα «ιεραρχίας» που θα οριστικοποιηθούν οι νέες αποδοχές του.

Από την άλλη, οι Φερνάντο Βαρέλα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι σε αυτή τη φάση στον… αέρα και χρειάζεται αρκετή συζήτηση, κυρίως με τον δεύτερο, για να επιτευχθεί συμφωνία, ενώ ακόμα πιο δύσκολες είναι οι υποθέσεις των Εβγέν Σάχοβ και Χοσέ Κάνιας, με τις πιθανότητες για παραμονή των δύο παικτών να μην είναι προς το παρόν με το μέρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη απόφαση Λουτσέσκου - «Τελειώνει» παίκτη που κάνει «παπάδες» - Να τραβάς τα μαλλιά σου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags