Facebook Pixel «Κόλαση» με Μπασινά - Φήμες ότι «καθαρίζει» τον Βρύζα - Μπάχαλο με Κατσουράνη
| 2018-11-01 11:00:00

«Κόλαση» με Μπασινά - Φήμες ότι «καθαρίζει» τον... - Νέο «μπαμ» από ΕΠΟ - Μπάχαλο με Κατσουράνη

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» με Μπασινά - Φήμες ότι «καθαρίζει» τον... - Νέο «μπαμ» από ΕΠΟ - Μπάχαλο με Κατσουράνη

Όλα αλλάζουν στην Εθνική, τρέχουν οι εξελίξεις. Φρέσκο παρασκήνιο.

Αρκετό ντόρο προκάλεσε η πρόσληψη του Άγγελου Μπασινά στην Εθνική ομάδα. Αρχικά, υπήρχε η αίσθηση ότι ο παλαίμαχος άσος θα αναλάβει βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη, ωστόσο ο Άγγελος Μπασινάς προορίζεται από την ΕΠΟ για τεχνικός διευθυντής.

Ο ρόλος του παλαίμαχου άσου θα είναι διαφορετικός απ’ αυτόν του Ζήση Βρύζα και δεν τίθεται θέμα «καπελώματος», όπως διέρρευσε. Ούτε υπήρχε κανένα θέμα απομάκρυνσής του από την ομοσπονδία, κάτι που ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Ζήσης Βρύζας θα αποχωρήσει από την ΕΠΟ μόνο αν το αποφασίσει ο ίδιος, ή αν αλλάξουν τα δεδομένα στην ηγεσία της ομοσπονδίας.

Πάντως, η προσθήκη του Άγγελου Μπασινά δε θα είναι η μοναδική που θα γίνει από την ΕΠΟ. Όπως λέγεται, στο πλάνο προβλέπεται μία ακόμα κίνηση, για τον «γαλανόλευκο» πάγκο αυτή τη φορά. Πρόθεση των ανθρώπων  της ομοσπονδίας είναι στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη να μπει ένας ακόμα άσος από τη γενιά του 2004, προκειμένου να αναλάβει το δύσκολο ρόλο να κρατάει τις ισορροπίες ανάμεσα στον προπονητή και στους παίκτες.

Βέβαια, οι διαθέσιμες επιλογές δεν είναι πολλές και κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ποιος μπορεί να είναι ο «εκλεκτός». Αν και αναμένεται μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκαθαρίσει κι αυτό το ζήτημα.

Όσον αφορά το όνομα του Κώστα Κατσουράνη, ίσως ήταν μια καλή επιλογή για την ΕΠΟ, ωστόσο ο παλαίμαχος άσος ξεκαθάρισε χθες ότι δεν αποχωρεί από την Παναχαϊκή, παρόλο που διέρρευσε αρχικά ότι έχει πάρει απόφαση να φύγει από την ιστορική ομάδα. Βέβαια, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι περίπλοκη και κρύβει αρκετό παρασκήνιο, οπότε κανείς δεν μπορεί προβλέψει με σιγουριά τις εξελίξεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Δεν τον πιστεύει ο Μαρτίνς - Διπλό «μπαμ» από το πουθενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags