Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό παρασκήνιο με διετή φυλάκιση σε παλαίμαχο άσο - «Είμαι αθώος, αλλά θέλουν να με...»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-01 12:00:00

Τρελό παρασκήνιο με διετή φυλάκιση σε παλαίμαχο άσο - «Είμαι αθώος, αλλά θέλουν να με...»!

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο με διετή φυλάκιση σε παλαίμαχο άσο - «Είμαι αθώος, αλλά θέλουν να με...»!

Δείτε ποιος είναι και τι συμβαίνει.

Σε διετή φυλάκιση καταδίκασε ιταλικό δικαστήριο τον παλαίμαχο διεθνή επιθετικό Βιντσέντζο Ιακίντα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς και για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα στη βόρεια Ιταλία (Ντραγκέντα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας είχε ζητήσει ποινή εξαετούς κάθειρξης στον 38χρονο άλλοτε παίκτη της Γιουβέντους, ενώ ο πατέρας του, ο επιχερηματίας Τζουζέπε Ιακίντα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 19 ετών λόγω σχέσεων με την οργάνωση αυτή, το παρακλάδι της μαφίας που δρα στη βόρεια Ιταλία.

Η υπόθεση του Ιακίντα εντάσσεται σε μία ευρύτερη έρευνα που ξεκίνησε το 2015 η εισαγγελία της Μπολόνια, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορούνται περισσότερα από 140 άτομα. Ο ίδιος ο Ιακίντα, πάντως, φωνάζει για την αθωότητα του και τόνισε στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο:

«Είναι γελοία όλα αυτά. Θέλουν να με καταστρέψουν, να καταστρέψουν τη ζωή και την οικογένεια μου, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα. Τέσσερα χρόνια που κρατά αυτή η ιστορία μου φέρονται σαν σκυλί, χωρίς να έχουν αποδείξεις εις βάρος μου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags