Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αναζητά ευθύνες ο Νταμπίζας για την καθυστέρηση της επιστροφής του Άλτμαν
| 2018-11-01 23:16:00

«Τρελάθηκαν» Νταμπίζας και Δώνης και «αρπάζονται» για τα καλά - Ξεχείλισε το ποτήρι

του Νίκου Στεργίου
«Τρελάθηκαν» Νταμπίζας και Δώνης και «αρπάζονται» για τα καλά - Ξεχείλισε το ποτήρι

Νέα «κρίση» στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στην Τούμπα.

Μια πολύ άσχημη είδηση επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι νέες πληροφορίες για τον Όμρι Άλτμαν αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2019 αντί για το Νοέμβριο που αναμενόταν.

Οι δύο έξτρα μήνες που προστέθηκαν στην αποθεραπεία του Ισραηλινού μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη αποτελούν μεγάλη καθυστέρηση, αδικαιολόγητη για έναν παίκτη που βρισκόταν στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει έτσι το ζήτημα και ψάχνει για τον υπαίτιο της καθυστέρησης στην αποθεραπεία του Άλτμαν.

Όπως συζητιέται στην πιάτσα, ο Ισραηλινός άσος είναι συνεπής στο πρόγραμμα της αποκατάστασής του, συνεπώς η αρνητική τελευταία εξέλιξη πιθανότατα δεν οφείλεται στη ζωή που κάνει ο ίδιος ο παίκτης.

Αρκετή κουβέντα γίνεται για τις ευθύνες όσων ήταν επιφορτισμένοι με την αποθεραπεία του 24χρονου παίκτη, στην επιστροφή του οποίου ήλπιζε και ο Γιώργος Δώνης για να έχει μια έξτρα λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή και λογικό είναι να θέλει και το «τρένο» να μάθει τι συμβαίνει.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Τι αποφασίστηκε για Παϊρόζ - Πότε μπαίνει στην ΠΑΕ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags