Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ατάκα Παπάζογλου για ΟΦΗ - Φοβάται τον υποβιβασμό;
| 2018-11-02 08:34:00

Μεγάλη ατάκα Παπάζογλου για ΟΦΗ - Φοβάται τον υποβιβασμό;

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Παπάζογλου για ΟΦΗ - Φοβάται τον υποβιβασμό;

Μίλησε για όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Παπάζογλου στον Athletic Radio 104,2

Για τον μήνα που έμεινε εκτός δράσης: «Δεν ήταν και ο καλύτερος μήνας που πέρασα. Δεν περνούσαν οι ημέρες για να μπω στην ομάδα. Ήταν δύσκολο για εμένα να βλέπω την ομάδα να μην παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και εγώ να μην μπορώ να βοηθήσω. Παρ’ όλα αυτά, όλα ανήκουν στο παρελθόν».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έδειξε να τον θέλει αρκετά το καλοκαίρι: «Η θέληση που υπήρχε ήταν πολύ μεγάλη, ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Ο προπονητής έδειξε την εμπιστοσύνη του προς έμενα και δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι».

Για την δική του επιθυμία να έρθει στον ΟΦΗ: «Δεν υπολόγισα τίποτα για να έρθω στον ΟΦΗ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, έχω μάθει να δουλεύω με πίεση και μου αρέσει να υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και με εξιτάρει αυτό το γεγονός».

Για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ: «Η ομάδα πέρασε δύσκολα χρόνια, παρ’ όλα αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν. Έχουν έρθει άνθρωποι που γνωρίζουν και από οργάνωση και από ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα δούμε καλές ημέρες για τον ΟΦΗ».

Για το αν έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό φάνηκε με το καλημέρα, έδωσε νέα ψυχολογία σε εμάς και αυτό φάνηκε με την μια. Στην αρχή υπήρχε μια αβεβαιότητα όμως ο προπονητής μας κράτησε ενωμένους αλλά όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Η παρουσία του προέδρου βοήθησε πολύ για να πάρουμε ψυχολογία».

Για την κριτική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να δινουμε το 100%. Ο κόσμος θέλει να κερδίζει όλα τα ματς όμως αυτό δεν γίνεται, θα έρθουν καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να υπαρχει υπομονή. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα με το καλημέρα. Όντως παίξαμε τρία παιχνίδια με μεγάλες ομάδες στο ξεκίνημα, ήδη πήραμε τα μαθήματα μας αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα είναι που πήραμε τώρα τα μαθήματα μας παρά αργότερα».

Για το αν η ομάδα οργανώνεται σε διαφορετικά πρότυπα: «Δεν μπορούν να αλλάξουν όλα από την μια ημέρα στην άλλη. Γίνονται σταθερά βήματα, η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη και ευελπιστώ να έχουμε την ίδια συνέχεια».

Για το αν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ: «Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσουμε, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίζουμε παντού για τους τρεις βαθμούς. Και βασικά για να το κλείσω το θέμα, δεν πρέπει να το συζητάμε καν αυτό όταν μιλάμε για έναν σύλλογο του μεγέθους του ΟΦΗ».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος θα έρθει για να κλειστεί στην άμυνα του. Εμείς θα κοιτάξουμε, ειδικά μέσα στην έδρα μας, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να λυθούν και τα πόδια μας. Αυτά τα παιχνίδια που δίνεις μέσα στην έδρα σου πρέπει να τα καθαρίζεις και να διώχνεις κάθε άγχος. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα και θα κερδίσουμε».

Για την χρησιμοποίηση του ως αμυντικός μέσος: «Είναι δύο θέσεις που αγωνίζομαι εξίσου καλά. Από εκεί και πέρα είναι στο μυαλό του προπονητή το που θα με χρησιμοποιήσει και εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags