Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα δεύτερη καριέρα για τον Μπολτ - Φεύγει από τους Μάρινερς - Τι θα κάνει τώρα
| 2018-11-02 10:44:00

Νέα δεύτερη καριέρα για τον Μπολτ - Φεύγει από τους Μάρινερς - Τι θα κάνει τώρα

Sportdog Team
Νέα δεύτερη καριέρα για τον Μπολτ - Φεύγει από τους Μάρινερς - Τι θα κάνει τώρα

Δεν το βάζει κάτω.

Ο Γιουσέιν Μπολτ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις με τους Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς και θα εγκαταλείψει την ομάδα αφού δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τους όρους του συμβολαίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της A-League.

 «Παρά το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία που θα έδινε την ευκαιρία στον Γιουσέιν Μπολτ να παίξει ποδόσφαιρο με τους Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε τον Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο ρέκορντμαν ως μέρος της ομάδας μας για αυτές τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάικ Τσάρλεσγουορθ.

 Πάντως την ίδια στιγμή  η εθνική ομάδα τη Τζαμάικα  φαίνεται ότι ανοίγει την... πόρτα της στον διάσημο αθλητή.

 Ο Μίκελ Ρίκετς, πρόεδρος της τζαμαϊκανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αναγνώρισε ότι ο Μπολτ έχει τα προσόντα για να εκπροσωπήσει τους Reggae Boys.

 «Προφανώς ο Μπολτ είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ταχύτητα, που φέρνει κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Μόλις γίνει επαγγελματίας, θα  δούμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι άλλοι παίκτες θα τον καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες», είπε στο ESPN.

 Ο Ρίκετς αναγνώρισε επίσης την οικονομική δυναμική που  δημιουργεί η εικόνα του Μπολτ.

«Γνωρίζουμε ότι ο Γιουσέιν Μπολτ θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Εάν φορέσει τη φανέλα της εθνικής, έχετε φανταστεί ποτέ πόσοι άνθρωποι θα θέλουν να πάνε στο γήπεδο μόνο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Μπολτ; Θα αποτελέσει σημαντική πηγή εσόδων», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags