Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Βράζει η Τούμπα - Βόμβα ΠΑΟΚ με όλους τους μεγάλους - Αυτός «τελείωσε»
| 2018-11-02 19:13:00

Αποκάλυψη: Βράζει η Τούμπα - Βόμβα ΠΑΟΚ με όλους τους μεγάλους - Αυτός «τελείωσε»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Βράζει η Τούμπα - Βόμβα ΠΑΟΚ με όλους τους μεγάλους - Αυτός «τελείωσε»

Θα γίνει χαμός με αυτό που ψήνεται. Όλα... ροντέο.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το Σάββατο στην έδρα του Ατρομήτου το ντέρμπι κορυφής της Superleague και η επιθυμία των φιλάθλων του να ταξιδεύουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση είναι τεράστια.

Ωστόσο, μετά την τιμωρία της ΑΕΚ με -3 και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για εξίσου βαριά «καμπάνα» μετά τα όσα συνέβησαν χθες στην Πάτρα, υπάρχει τεράστια ανησυχία στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται τον κίνδυνο προβοκάτσιας, γι’ αυτό και η διοίκηση δεν πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης συνέστησε μεγάλη προσοχή. Παρουσιάζει, ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η αντίδραση του μεγάλου συνδέσμου που διατηρούν φίλοι του Δικεφάλου στην Αθήνα, ο οποίος έχει εναντιωθεί σε αρκετές περιπτώσεις στη διοίκηση του Σαββίδη.

Γενικότερα, πάντως, με τα όσα βλέπουμε στο φετινό πρωτάθλημα και με τις βαριές τιμωρίες να «πέφτουν» πολύ πιο εύκολα από ότι στο παρελθόν, εκφράζεται από πολλούς η εκτίμηση ότι δεν αποκλείεται οι μεγάλες ομάδες να ζητήσουν την καθολική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, ώστε να προστατευθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το πήραν απόφαση για στόπερ – «Τελειώνει» ο Χατσερίδης;

Στα αγωνιστικά θέματα του Δικεφάλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση στόπερ τον Ιανουάριο, αφού ο Εβγέν Χατσερίδης απογοητεύει με τις εμφανίσεις του.

Πάντως, για να γίνει κίνηση πιθανότατα θα πρέπει ο Ουκρανός στόπερ να αποχωρήσει, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να βρεθεί ομάδα ικανή να καλύψει το «βαρύ» συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες του ΠΑΟΚ συνεργάζονται με μάνατζερ, που προωθούν τον Χατσερίδη στις μεγάλες ομάδες της Ουκρανίας, οι οποίες μπορούν να αντέξουν το συμβόλαιο του παίκτη.

Όσο για τους μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου για την άμυνα, ο Όγκνιεν Βράνιες παραμένει στα υπ’ όψιν, αν και πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, όπως σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν. Την παρούσα χρονική στιγμή τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του ΠΑΟΚ για πιθανή επιστροφή του Βόσνιου στην Ελλάδα, όμως από τη στιγμή που ο πρώην άσος της ΑΕΚ αποτελεί «αδυναμία» του Γιώργου Σαββίδη, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags