Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για το ΟΑΚΑ - Ρουκέτα στον Γιαννακόπουλο - Ποιον «τρόμαξε», καυτό παρασκήνιο
| 2018-11-02 23:10:00

Αποκάλυψη για το ΟΑΚΑ - Ρουκέτα στον Γιαννακόπουλο - Ποιον «τρόμαξε», καυτό παρασκήνιο

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη για το ΟΑΚΑ - Ρουκέτα στον Γιαννακόπουλο - Ποιον «τρόμαξε», καυτό παρασκήνιο

Όλη η αλήθεια για το Ολυμπιακό Στάδιο. Μόνο στο Sportdog.

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το Ολυμπιακό Στάδιο, μετά τον έλεγχο στατικότητας του πάνω διαζώματος που ζήτησε η διοίκηση του Σταδίου από την γενική γραμματεία Αθλητισμού. 

Φυσικά, το όλο ζήτημα ξεκίνησε μετά τις επισημάνσεις που έκανε στην ΠΑΕ ΑΕΚ η UEFA. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο παιχνίδι του Champions League της Ένωσης με τη Μπάγερν Μονάχου παρατήρησε μια ταλάντευση στο πάνω διάζωμα. Αργότερα έστειλε επίσημο έγγραφο, με το οποίο ζητά περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα από τους επικεφαλής του Σταδίου.

Με τη σειρά τους οι διοικούντες του ΟΑΚΑ απέστειλαν στην αρμόδια επιτροπή της γγΑ το σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητούσαν έλεγχο στατικότητας. 

Όλα αυτά λοιπόν, έχουν δημιουργήσει μεγάλο ντόρο σχετικά με την ασφάλεια του γηπέδου, ωστόσο... τέλος καλό όλα καλά μετά τους ελέγχους και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από τους αρμοδίους.

Τo sportdog.gr ωστόσο, αποκαλύπτει σήμερα πως δεν πρόκειται για κάποια πληροφορία που έσκασε σαν… βόμβα. Πρόκειται για ένα θέμα γνωστό εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα ήταν ενήμερος ακόμα και ο Γιώργος Βασιλειάδης!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού από τις πρώτες συζητήσεις που είχε κάνει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν το αφεντικό του εξάστερου τους κατέθεσε τον φάκελο για το μπασκετικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, ο Υφυπουργός του είχε μεταφέρει την σχετική ανησυχία του. 

Ο Βασιλειάδης γνώριζε και ανησυχούσε όχι μόνο για το θέμα της στατικότητας του πάνω διαζώματος, είχε παραγγείλει μάλιστα και σχετικούς ελέγχους, αλλά και της ευστάθειας του στεγάστρου του Καλατράβα. Τέλος καλό όμως, όλα καλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags