Facebook Pixel «Τρελό» σενάριο με... τζακ ποτ Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - Απίστευτη φήμη για Σάμαρη που ισοπεδώνει
| 2018-11-03 10:58:00

«Τρελό» σενάριο με... τζακ ποτ Τίγρη στην ΑΕΚ - Απίθανη φήμη που ισοπεδώνει - «Κόλαση» πριν τον ΠΑΟ

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τρελό» σενάριο με... τζακ ποτ Τίγρη στην ΑΕΚ - Απίθανη φήμη που ισοπεδώνει - «Κόλαση» πριν τον ΠΑΟ

Χτυπάνε... καμπάνες στην Ένωση. Κλικ για να ξέρεις.

H AEK ψάχνει χαφ και από την Πέμπτη δημοσιεύματα έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του στην Μπενφίκα.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr, βέβαια, κάθε άλλο παρά επιβεβαίωναν τη συγκεκριμένη φημολογία. Όπως τονίζαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, δεν έχει υπάρξει καν… ενόχληση ούτε προς τον ίδιο τον παίκτη, ούτε προς κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντος του παίκτη από την ΑΕΚ.

Παρ' όλα αυτά και την Παρασκευή το όνομα του 29χρονου συνεχίστηκε να αναπαράγεται, παρότι δεν υφίσταται η υπόθεση. Συν τοις άλλοις, το οικονομικό είναι ένα από τα «αγκάθια» στην προοπτική της ΑΕΚ, καθώς οι απαιτήσεις του διεθνούς μέσου είναι «επταψήφιες», κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση θα πρέπει να κάνει τον Έλληνα άσο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ της, μακράν του δεύτερου Μάρκου Λιβάγια και στη συνέχεια του Πέτρου Μάνταλου.

Το τονίζουμε ξανά, λοιπόν, πως δεν υπάρχει θέμα Ανδρέα Σάμαρη στην ΑΕΚ.

«Κόλαση» στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο αγωνιστικά. Κι αυτό γιατί στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, στην κορυφαία αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής θα υπάρχουν εκπρόσωποι ομάδων.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι σκάουτερς δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο στόχαστρο, με εξαίρεση τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεδομένα ενδιαφέρει δύο ιταλικές ομάδες, τη Φιορεντίνα και την Ουντινέζε. Άλλωστε, οι εμφανίσεις του Έλληνα Νόιερ, όπως έχει χαρακτηριστεί ο γκολκίπερ, με τη φανέλα της Ένωσης και της Εθνικής έχουν ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Όσον αφορά τις Τζένοα και Μπολόνια, όντως έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν θα είναι απόψε στο ΟΑΚΑ, μιας και ο Παναθηναϊκός δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία τους. Εξάλλου, ο Έλληνας άσος δε θα αγωνιστεί στο σημερινό ντέρμπι.

Τίποτα για Ραντόγια

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Νεμάνια Ραντόγια που ήρθε στο προσκήνιο, επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει καμία βλέψη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, γι' αυτό απέρριψε την προοπτική της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει ξαφνική βόμβα στον ΠΑΟΚ - Στον αέρα κορυφαίο όνομα - Τι συνέβη - Διαβάστε ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags