Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Μαυρία για ΠΑΟ και Δώνη - Τι είπε για Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη
| 2018-11-03 11:16:00

Φοβερές ατάκες Μαυρία για ΠΑΟ και Δώνη - Τι είπε για Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μαυρία για ΠΑΟ και Δώνη - Τι είπε για Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη

Μίλησε και για την Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε στο SPORTFM:

Για τη νέα αρχή στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στη Χιμπέρνιαν: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Χιμπέρνιαν, διότι είναι μια οργανωμένη ομάδα με υψηλό επίπεδο και στόχους. Το σκοτσέζικο πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και θεωρώ ότι ταιριάζει στο στυλ μου».

Για την υποδοχή που έλαβε από το κόσμο και την ομάδα: «Ο κόσμος με υποδέχτηκε πολύ θερμά! Οι οπαδοί είναι δεμένοι με την ομάδα και τη στηρίζουν πάρα πολύ. Επίσης οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώσω κατευθείαν πολύ άνετα και χάρη σε αυτούς θεωρώ ότι μπήκα γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και στη φιλοσοφία που έχει».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το ελληνικό: «Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο εξωτερικό, οι διαφορές που διαπιστώνω είναι πολύ μεγάλες σε σχέση με την Ελλάδα. Ειδικά σε πρωταθλήματα όπως στη Γερμανία και στην Αγγλία όλα προσανατολίζονται γύρω από το ποδόσφαιρο. Η οργάνωση είναι τρομερή, τα γήπεδα είναι γεμάτα και τα προπονητικά κέντρα πολύ προσεγμένα. Επομένως σαν ποδοσφαιριστής έχεις ότι ζητάς για να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο μέλλον: «Οι εμπειρίες που αποκόμισα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού με ακολουθούν μέχρι σήμερα. Εκεί έχτισα μια γερή βάση και είμαι πολύ χαρούμενος που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά στην Παιανία. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σχολείο για ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα. Όσον αφορά το αν θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό, στο μέλλον δεν ξέρουμε τι γίνεται οπότε ποτέ μην λες ποτέ!».

Για την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού του κ. Δώνη και το ποια πρόσωπα ξεχωρίζει: «Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει εκπλήξει τους πάντες! Η αλήθεια είναι ότι όπως φαίνεται ο κος Δώνης κάνει πολύ καλή δουλεία. Δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά και αυτά με τη σειρά τους με την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή, αλλά και με τη διψά που έχουν για τη διάκριση κάνουν τη διαφορά. Αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ γιατί έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και χαίρομαι που βλέπω νέα παιδιά να δράττουν την ευκαιρία που τους δίνεται. Όλα τα παιδιά δείχνουν να έχουν πάρα πολύ μέλλον, αλλά αυτοί που ξεχωρίζω χωρίς να θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους είναι ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάννης και Μαυρομμάτης. Αυτούς τους τρεις θα έλεγα ότι διακρίνω».

Για τη συμβολή των Ακαδημιών στην παραγωγή γηγενών ταλαντούχων παικτών: «Η συμβολή των Ακαδημιών είναι πολύ σημαντική γιατί ένα παιδί χρειάζεται γερές βάσεις για να έχει διάρκεια σε υψηλό επίπεδο στο μέλλον. Τα τελευταία χρονιά παρατηρούμε αρκετές ομάδες να έχουν επενδύσει πολύ στις Ακαδημίες τους και αυτό το γεγονός μονό καλό μπορεί να κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου νομίζω ήταν το παιχνίδι που έκανα κόντρα στον ολυμπιακό. Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι και θεωρώ ότι μου άνοιξε το δρόμο για το εξωτερικό. Η πιο άσχημη που θέλω να ξεχάσω είναι η ήττα από τα Νησιά Φερόε με την Εθνική».

Για τις αναμνήσεις από το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Τα συναισθήματα μου στο ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό δεν περιγράφονται! Πραγματικά σαν παιδί είχα πάντα όνειρο να παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και ίσως κάποια στιγμή και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήμουν τυχερός που τα κατάφερα και τα δυο σε ένα βράδυ! Είναι από τις αναμνήσεις που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή πορεία των ελληνικών ομάδων: «Όσο μπορώ παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και διαπιστώνω ότι τα τελευταία δυο χρόνια αρκετές ομάδες κάνουν καλή δουλεία και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα έχει γίνει πιο ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ, Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που βρίσκονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιστεύω ότι μπορούν εύκολα να διεκδικήσουν αποτελέσματα και εύχομαι να τα καταφέρουν, διότι το όφελος για την Ελλάδα θα είναι μεγάλο».

Για το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος: «Η Εθνική πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο τις και ας υπάρχουν δυσκολίες. Την στελεχώνουν πάρα πολλοί καλοί και έμπειροι παίκτες που διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα. Σταδιακά μπορούν να φτάσουν την Εθνική εκεί που πραγματικά της αξίζει. Ατομικά υπάρχει πολύ ταλέντο και ελπίζω μέσα από τη σωστή δουλειά να βρεθεί ισορροπία και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσωπικά εννοείται επιθυμώ να δείξω τον καλό μου εαυτό και κάνω καλές εμφανίσεις στην ομάδα που βρίσκομαι, έτσι ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Για τα μελλοντικά του όνειρα και στόχους: «Στόχος μου είναι δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, να καθιερωθώ στην ομάδα που βρίσκομαι κάνοντας καλές εμφανίσεις και να ξαναβρώ τον αγωνιστικό μου ρυθμό. Είναι σημαντικό για εμένα να κάνω μια γεμάτη χρονιά και μέσα από πολλά ματς να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags