Facebook Pixel «Καμία σύγκριση με Παναθηναϊκό, δεν πάω τον Δώνη - Δεν έχει δεύτερο συγχωροχάρτι για Ολυμπιακό»
| 2018-11-03 13:08:00

Ρουκέτες: «Καμία σύγκριση με ΠΑΟ, δεν πάω τον Δώνη - Δεύτερο συγχωροχάρτι για Ολυμπιακό δεν έχει»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ρουκέτες: «Καμία σύγκριση με ΠΑΟ, δεν πάω τον Δώνη - Δεύτερο συγχωροχάρτι για Ολυμπιακό δεν έχει»

«Κιτρινόμαυρος» ρεπόρτερ τα... χώνει παντού λίγο πριν το ντέρμπι.

Την άποψη ότι η ΑΕΚ είναι ανώτερη από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει το παιχνίδι, εξέφρασε ο Νίκος Κιτσιγιάνης.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε στο Sportdog για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για το σύνολο που έχει εμφανίσει φέτος ο Γιώργος Δώνης, δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν.

Παράλληλα, εξήρε τον Τάσο Χατζηγιοβάννη και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Δικέφαλος θα καλύψει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, μετά την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών.

Στο τέλος ο δημοσιογράφος σχολίασε τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και στην αστυνομία.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ μετά τον Άρη και το ματς Κυπέλλου;

«Δείχνει πως είναι στα καλύτερά της. Το ρόστερ έχει γεμίσει ξανά και η ομάδα αποδίδει όλο και καλύτερα. Δείχνει να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αυτό το διάστημα η ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός ως ομάδα πώς σου φαίνεται φέτος;

«Είναι ένα σύνολο συμπαγές που τρέχει πολύ. Έχει ταλέντο, ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας και βάθους νομίζω βάζει ταβάνι στις προσδοκίες του».

Ποιες μονάδες του ξεχωρίζεις;

«Ο Χατζηγιοβάννης είναι ο παίκτης που μου έχει κάνει περισσότερο εντύπωση. Πέρα από ταλέντο, δείχνει να έχει και μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό μετράει πάντα σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή»

«Δεν πάω τον Δώνη»

Ο Δώνης τα πάει καλά; Φαίνεται να έχει γίνει περισσότερο ώριμος...

«Τα αποτελέσματα το λένε αυτό. Παρότι δεν είμαι… φαν του προπονητικά, φαίνεται πως έχει κάνει καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τις συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει».

«Δεν υπάρχει σύγκριση»

Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ με το Τριφύλλι;

«Να μην υποτιμήσει το ματς. Ποιοτικά νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ήταν και παραμένει ντέρμπι. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσει η ΑΕΚ».

Πώς το βλέπεις αν παίξει ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ όπως στην Τούμπα; Δε θα πρέπει να φοβάται μετά την 4άρα της Ένωσης απέναντι στον Άρη;

«Δε νομίζω πως θα πάει σε αυτή τη λογική ο Δώνης γιατί γνωρίζει τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν. Η εκτίμησή μου είναι πως θα προσεγγίσει το ματς με μια πιο σφικτή τακτική, στοχεύοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις».

Ποια είναι η εκτίμησή σου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την τιμωρία της ΑΕΚ;

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα η χρονιά και εφόσον η ΑΕΚ πάρει τις νίκες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, θα μπει ξανά για τα καλά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου».

«Κανένα συγχωροχάρτι»

Ποια είναι η γνώμη σου για τα επεισόδια στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός;

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα και την τιμωρία της έδρας ο Ολυμπιακός. Τα όσα είδαμε ήταν ξεκάθαρα οπότε η ποινή είναι δεδομένη. Για μένα θα έπρεπε να έχει ήδη τιμωρηθεί και για τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο. Δεύτερο… συγχωροχάρτι, δεν έχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Δε μασάει ο Δώνης - Καλή η τεσσάρα - Είναι ακατάλληλοι - Παίξτε goal-goal - Το πρωτάθλημα στον...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags