Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις - Πέφτουν «κεφάλια» σήμερα - Ποιοι «τρέμουν» - Μέσα όνομα top ομάδας
| 2018-11-04 14:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις - Πέφτουν «κεφάλια» σήμερα - Ποιοι «τρέμουν» - Μέσα όνομα top ομάδας

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις - Πέφτουν «κεφάλια» σήμερα - Ποιοι «τρέμουν» - Μέσα όνομα top ομάδας

Καυτή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε τι έρχεται...

Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η 9η αγωνιστική για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του δεύτερου γύρου και πλέον κάθε αποτέλεσμα και κυρίως κάθε απώλεια βαθμού, μπορεί να αποδειχθεί… καταστροφική, κυρίως για τους προπονητές.

Ήδη άλλωστε, πριν τη σέντρα των σημερινών αναμετρήσεων, έχουν φουντώσει οι φήμες για το μέλλον δύο τεχνικών, οι οποίοι έχουν δύσκολα ματς σήμερα και εάν δεν τα καταφέρουν, θα μπλέξουν άσχημα.

Πρόκειται για τον Πάκο Ερέρα του Άρη, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ημέρες από ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ εκτός, ενώ δεν είναι τυχαίο πως μετά την «τεσσάρα» στο ΟΑΚΑ και την τραγική εικόνα των Θεσσαλονικιών, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου παρότι δεν είναι ικανοποιημένος, καθώς και οι οπαδοί όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, φαίνεται για την ώρα να στηρίζουν τον Ερέρα, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να… ανεχτεί κανείς κόντρα στον Ολυμπιακό, μία ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή με την ΑΕΚ.

Ο Άρης πρέπει να εμφανιστεί ανταγωνιστικός, όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ πριν δύο εβδομάδες παρά την ήττα του και οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Άλλωστε, μετά το ματς με τους Πειραιώτες ακολουθεί ξανά έξοδος στην Αθήνα και το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, ο οποίος… καίγεται για βαθμούς!

Εκτός από τον Ερέρα όμως, τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά την ήττα του ΠΑΣ με ανατροπή στην Ξάνθη, έχουν φουντώσει τα σενάρια και για το μέλλον του Πετράκη στα Γιάννινα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή και ο έμπειρος κόουτς φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Πετράκης έχει την ικανότητα και την εμπειρία να… φέρει τούμπα την κατάσταση και το εντός έδρας ματς με τη Λαμία είναι η ιδανική ευκαιρία για αυτόν και τους παίκτες του. Το τρίποντο είναι μονόδρομος σήμερα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως ο κόουτς θα παραμείνει στον πάγκο του.

Άλλωστε, εδώ και καιρό οι σχέσεις του Πετράκη με τον άλλοτε «κολλητό» του Χριστοβασίλη δεν είναι καλές και για να κρατήσει την καρέκλα του, θα πρέπει να τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags