Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εάν κάθε χώρα διαθέσει 2-3 γήπεδα είναι πιθανό να πάρουμε το Μουντιάλ»!
| 2018-11-04 14:57:00

«Εάν κάθε χώρα διαθέσει 2-3 γήπεδα είναι πιθανό να πάρουμε το Μουντιάλ»!

Sportdog Team
«Εάν κάθε χώρα διαθέσει 2-3 γήπεδα είναι πιθανό να πάρουμε το Μουντιάλ»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεφ αποκάλυψε πως μαζί με τους ομολόγους του βρίσκονται σε συζητήσεις για την υποψηφιότητα του Μουντιάλ 2030 εδώ και δύο εβδομάδες, για το οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Ελλάδα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η συνυποψηφιότητα μας Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα είναι απόλυτα ρεαλιστική. Αν δεν ονειρεύεσαι δεν μπορείς να φτάσεις στην κορυφή, δεν μπορείς να πας εκεί.

Πριν από δύο εβδομάδες έλα συζητήσεις μεταξύ των υπουργού Αθλητισμού που εμπλέκονται σε αυτό το πρότζεκτ και όλοι ήταν θετικοί.
Ασφαλώς η συγκεκριμένη ιδέα θα πρέπει να συζητηθεί στον υψηλότερο επίπεδο των χωρών μας. Πλέον είναι μια πραγματικότητα.

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας για να δούμε τι απαιτήσεις υπάρχουν. Νομίζω πως εάν κάθε χώρα προσφέρει 2-3 γήπεδα είναι πιθανό να συμβεί.

Είναι ευκαιρία για να φτιάξουμε την υποδομή μας, αλλά και μια δήλωση από τις χώρες των Βαλκανίων πως μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά έχοντας κοινά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Είναι σημαντικό για κάθε βαλκανικό έθνος. Οι εγκαταστάσεις που θα χτιστούν θα πληρούν τα κριτήρια της UEFA γα κάθε διοργάνωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags