Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός
| 2018-11-04 19:34:00

Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Πολύ σπουδαία νίκη (2-1) σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, που διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα του futsal, όντας πλέον μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Το πρώτο φετινό αθηναϊκό ντέρμπι βάφτηκε... πράσινο. Ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε την έδρα του και επικράτησε της ΑΕΚ δύσκολα με 2-1 στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης, στην σημαντικότερη αναμέτρηση της 8η αγωνιστική για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαευστρατίου, με την Ένωση να ισοφαρίζει (1-1) και να ξαναμπαίνει στην διεκδίκηση της νίκης. Παρόλα αυτά, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ντάρλας και μετουσίωσε σε γκολ ο Παούρης (33:42), έδωσαν στον Παναθηναϊκό το τρίποντο (2-1).

Πλέον, το τριφύλλι είναι μόνο πρώτο και αήττητο με 22 βαθμούς, αφήνοντας την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση με 19 πόντους. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 200 φίλοι της ομάδας.

Σε δήλωση του στην σελίδα του Ερασιτέχνη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Μπελτσίδης σχολίασε: «Αισθανόμαστε χαρά αλλά εμείς δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε για τον στόχο μας. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και από πλευράς μας και από τον αντίπαλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags