Facebook Pixel Bόμβες στον Άρη - «Τέλος» ο Ερέρα - «Μπουνιές» για Πετράκη
| 2018-11-05 12:38:00

Bόμβες σε top ομάδα - «Τέλος» ο κόουτς - «Μπουνιές» για τον διάδοχο - Το πρώτο όνομα ανάβει φωτιές

του Λάζαρου Γεωργίδη
Bόμβες σε top ομάδα - «Τέλος» ο κόουτς - «Μπουνιές» για τον διάδοχο - Το πρώτο όνομα ανάβει φωτιές

«Τρελαμένος» ο πρόεδρος, στα κάγκελα ο κόσμος. Χαμός...

Η νέα ήττα του Άρη, τέταρτη συνεχόμενη, απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και, πλέον, το μέλλον του Πάκο Ερέρα μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο.  Πιο αβέβαιο από ποτέ θα λέγαμε…

Οι «μουρμούρες» για τον Ισπανό τεχνικό έχουν ενταθεί σε… επικίνδυνο βαθμό και το χειρότερο για τον κόουτς είναι ότι έχει αρχίσει να χάνει και τα αποδυτήρια. Πέραν του ότι, δηλαδή, δεν τον βοηθούν τα αποτελέσματα, ο 64χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει αρχίσει να προκαλεί τη δυσαρέσκεια αρκετών παικτών του με τις επιλογές του. Κι αυτό παραδοσιακά είναι ό,τι χειρότερο για έναν προπονητή μεγάλης ομάδας.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση, ωστόσο δέχεται πιέσεις από κορυφαία στελέχη για να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή προπονητή. Το αφεντικό του Άρη, πάντως, θεωρεί ότι αν γίνει αντικατάσταση, σε αυτή τη φάση είναι καλύτερο να προκριθεί κάποια λύση από την εγχώρια αγορά, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα ένας καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος είναι υπέρμαχος της αποπομπής του Πάκο Ερέρα, προκρίνει την επιλογή του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος είναι «φευγάτος» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, όμως, πρόκειται για ένα όνομα που σίγουρα δεν κάνει «γκελ» στον κόσμο και δεν μπορεί να προκαλέσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει έτοιμη διάδοχη κατάσταση κι ένας τεχνικός κοινής αποδοχής για την επόμενη μέρα, μάλλον δίνει παράταση ζωής στον Πάκο Ερέρα. Αν και ο Ισπανός τεχνικός μάλλον δε θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα για να γυρίσει το χαρτί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags