Facebook Pixel Sportdog.gr | «Θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα, αυτή η ομάδα φαβορί για πρωτάθλημα»!
| 2018-11-05 13:35:00

«Θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα, αυτή η ομάδα φαβορί για πρωτάθλημα»!

Sportdog Team
«Θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα, αυτή η ομάδα φαβορί για πρωτάθλημα»!

Αποκαλυπτικός Σπύρος Ρισβάνης.

Το ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στον Ατρόμητο ήθελαν να αποδείξουν πράγματα στο ματς με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, που τόνισε πως με την μέχρι στιγμής εικόνα, το φαβορί για τον τίτλο της Superleague είναι ο Δικέφαλος του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αμυντικός του Ατρομήτου:

Για το γεγονός ότι καλείται ο Ατρόμητος να αποδείξει σε ένα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι δεν είναι... ελέφαντας: «Δεν είναι όμορφο αυτό που γίνεται. Έχουμε στο μυαλό μας τα όσα λέγονται κι γράφονται και θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα. Είναι πολύ άδικο και για τα παιδιά που παίζουν. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να κρίνω τις συμφωνίες, αλλά ίσως να είναι και καλύτερο για αυτά τα παιδιά που δεν παίζουν, γιατί μετά ο καθένας μπορεί να έβγαζε ό,τι συμπέρασμα ήθελε και να τους χαρακτήριζε με οτιδήποτε». 

Για το ότι τελικά ο Ατρόμητος έχει και βάθος στον πάγκο του: «Σίγουρα έχουμε βάθος ως ομάδα. Στο ξενοδοχείο που καθόμασταν και συζητούσαμε, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Βέβαια, αυτό πιστώνεται και στο προπονητή μας, τον Νταμίρ Κάναντι, που μας έχει δώσει αυτή την ψυχολογία ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα». 

Για τον αν υπάρχει MVP στη φετινή πορεία του Ατρόμητου: «Σίγουρα ο Ευθύμης (σ.σ. Κουλούρης) μας έχει δώσει βαθμούς, αλλά είναι ομαδική δουλειά. Αν δείτε και τα παιχνίδια, πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια. Για τον τρόπο παιχνιδιού, ο προπονητής θέλει σίγουρα πράγματα στην άμυνα, αλλά μας έχει εμπιστοσύνη και μας δίνει ελευθερία». 

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Ζει για το ποδόσφαιρο και βλέπει τα πάντα. Πηγαίνει να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Super League. Μέσα στον αγώνα του αρέσει να αλλάζει συστήματα και να τα προσαρμόζει και ανάλογα με τον αντίπαλο. Διαβάζει τα ματς και τους αντιπάλους, μαζί φυσικά με τους αναλυτές που υπάρχουν στην ομάδα». 

Για τον Ουγκράι: «Από την πρώτη μέρα μου θύμισε τον Μασούντ, αλλά στο πιο γρήγορο και αθλητικό. Τον είδα από την πρώτη μέρα και μου έκανε εντύπωση. Ήξερα ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει πολλά να δώσει και είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί»

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Με αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα, πιστεύω πως είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Δεν έχει κριθεί τίποτα». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε το ματς με τον Ατρόμητο: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε νωθρά και δεν έκανε κάποιες φάσεις. Όταν έβαλε το γκολ νόμιζε θα το πάρει εύκολα. Εμείς μπήκαμε νευριασμένοι στα αποδυτήρια, γιατί δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε και την απόδοσή μας και φτάσαμε στο γκολ». 

Για το αν θα ήθελε ο ίδιος και οι συμπαίκτες περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: «Εμείς αυτό το λέμε συνέχεια. Στον Ηρακλή είχε πολύ κόσμο και θα έλεγα ότι κατά μία έννοια ζηλέψαμε. Έχουν γίνει όμως πολύ σημαντικά βήματα προόδου σε αυτό το σκέλος και ήδη με τον ΠΑΟΚ υπήρχε πολύς κόσμος. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια και όχι μόνο στα μεγάλα παιχνίδια». 

Για το αν ο Ατρόμητος στοχεύει στο κάτι παραπάνω, πέρα από την έξοδο στην Ευρώπη: «Το θέλουμε και εμείς αυτό. Δεν λέμε φυσικά για πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι το επόμενο ματς και θα δούμε, γιατί όχι; Και με τον Πανιώνιο ήταν περίοδος που ήμασταν ψηλά, αλλά τόσο πολύ όχι. Όχι στον βαθμό που το ζω τα τελευταία δύο χρόνια». 

Για το αν ένιωσε απογοήτευση από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Η απογοήτευση ήταν περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Στον Ολυμπιακό δεν κατάλαβα πώς έγινε όλο αυτό. Ουσιαστικά είναι σαν να μην πέρασα ποτέ από εκεί. Είναι δύσκολο, αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω». 

Για το περιβάλλον στον Ατρόμητο: «Οι εγκαταστάσεις του είναι φουλ επαγγελματικές. Αγγίζουν τα πρότυπα των μεγάλων ομάδων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος πραγματικά που είμαι στον Ατρόμητο». 

Για το αν ελπίζει σε κλήση του στην Εθνική: «Μακάρι, μακάρι. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με αυτό το κομμάτι. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις του εκάστοτε προπονητή. Παίζει όμως πολύ μεγάλο ρόλο σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο κάθε παίκτης. Μην γελιόμαστε...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags