Facebook Pixel «Οβίδες» για Τζήλο-Σαββίδη - «Ποια ΑΕΚ;» - «Θα καρφωθώ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ γιατί...»
| 2018-11-05 15:46:00

«Οβίδες» για Τζήλο-Σαββίδη - «Καλά τους είπε» - «Ποια ΑΕΚ;» - «Θα καρφωθώ στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ γιατί...»

του Γιώργου Κτενά
«Οβίδες» για Τζήλο-Σαββίδη - «Καλά τους είπε» - «Ποια ΑΕΚ;» - «Θα καρφωθώ στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ γιατί...»

Συνέντευξη-κόλαση στο Sportdog από τον Νίκο Πετρουλάκη. 

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να κερδίζει και τους διαιτητές, καθώς δεν θα βρεθεί κανείς που να τον ευνοήσει, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, στην παρουσία ξένων διαιτητών στους αγώνες των ομάδων που βρίσκονται από την 1η μέχρι και την 6η θέση, ενώ αποκάλυψε για ποιον λόγο ήταν «σκασμένος» ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το ματς στο Περιστέρι.

Αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε ότι θα... καρφωθεί για να δει την ομάδα του Γιώργου Δώνη την ερχόμενη αγωνιστική, να παίζει στο Φάληρο. 

Κύριε Πετρουλάκη, πώς είδατε τη διαιτησία Τζήλου στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει να κερδίζει και τις διαιτησίες. Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να τον ευνοήσει κανένας. Κατά λάθος μόνο θα ευνοηθεί από Έλληνα. Ο Τζήλος στη διάρκεια του αγώνα έκανε λάθη, ο ΠΑΟΚ φωνάζει για το πέναλτι και νομίζω ότι έχει δίκιο. Αλλά σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα το παιχνίδι. Δημιούργησε ευκαιρίες. Αυτά τα ματς πρέπει να τα καθαρίζει νωρίς, είναι γκέλα το 1-1 με όλον τον σεβασμό για Ατρόμητο. Έλειπαν 4 βασικοί παίκτες από αντίπαλη ομάδα». 

Ξένος διαιτητής θα έδινε το πέναλτι για το οποίο φωνάζει ο ΠΑΟΚ;

«Κατά την εκτίμησή μου σε όλους τους αγώνες (γιατί υπάρχει προκατάληψη για τους Έλληνες διαιτητές) από τις θέσεις 1 έως 6, πρέπει να υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Προφανώς δεν αναφέρομαι στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Αν ήταν ξένος διαιτητής πιθανότατα να το είχε δώσει. Αλλά, από την άλλη, δεν θα είχε επιτρέψει να γίνει σκληρό ματς, όπως έγινε τώρα. Έπεσαν κλωτσίδια, υπήρξαν τραυματισμοί. Ο Ατρόμητος δεν δικαίωσε την άποψη ότι θα ήταν φιλικό το παιχνίδι στο Περιστέρι. Κι από αυτή την άποψη αξίζουν συγχαρητήρια, ο Σπανός έδειξε ότι κρατάει ψηλά το λάβαρο και μπράβο του».

«Έχει δίκιο ο Σαββίδης» 

Πώς σχολιάζεται το μήνυμα Σαββίδη, μέσω social media, για το γεγονός ότι ναι μεν αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αλλά θα έπρεπε η ομάδα να είχε σκοράρει στις ευκαιρίες που έκανε;


«Σίγουρα ήταν μήνυμα, στο στιλ "σας πληρώνω, βάλτε γκολ". Έχει δίκιο ο Σαββίδης. Αν έμπαινε ένα γκολ ακόμα από τις ευκαιρίες που έκανε ο ΠΑΟΚ, θα είχε κερδίσει το ματς. Η τοποθέτησή του ήταν σωστή, κι εμένα η δική μου άποψη αυτή είναι, για αυτό χαρακτήρισα νωρίτερα ως γκέλα την ισοπαλία με τον Ατρόμητο».

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως γράφει η Fair Play πρωτοσέλιδα σήμερα, ήταν σκασμένος στα αποδυτήρια για το γεγονός ότι δεν σκόραρε. 

«Υποστήριζε ότι δεν πήρε πάσες, έχασε μόνο μια-δύο ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν πήρε τις πάσες που ήθελε και για αυτό ήταν σκασμένος. Ήταν ευκαιρία να περάσει τον Κουλούρη στον πίνακα των σκόρερ, γιατί δεν έπαιζε ο επιθετικός του Ατρόμητου. Ο Πρίγιοβιτς θέλει να βγει πρώτος σκόρερ φέτος, γι' αυτό θέλει να σκοράρει συνεχώς. Αλλά αν δεν πάρει τις πάσες που πρέπει, πώς θα σκοράρει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι υστέρησαν οι Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Ζαμπά, Πέλκας πίσω του». 

«Σημαντική διοφορά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Πώς την περιμένετε στη συνέχεια, ως ανταγωνιστική του ΠΑΟΚ; 


«Η ΑΕΚ δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα την δω στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα ακόμα. Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Την ΑΕΚ  θα την δούμε στον δεύτερο γύρο, από τον Γενάρη και μετά που θα έχει απαλλαχθεί από την πολύ επίπονη διαδικασία του Τσάμπιονς Λιγκ». 

«Θέλω να δω Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Ο Ολυμπιακός;


«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα. Δεν ξέρω γιατί άφησε τον Νάτχο και τον Καμαρά εκτός. Μόλις μπήκε ο Νάτχο, πάντως, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε. Μόλις μπήκε ο Καμαρά δεν μπόρεσε να περάσει ο Άρης. Ακολούθησε τη συνταγή που ακολουθούν όλοι από την 4η αγωνιστική και μετά: Μπλοκάρουν τον Μπρούνο Γκαμά και τον Ματέο Γκαρσία και ο Άρης έχει πρόβλημα. Θέλω πολύ να δω το ματς με τον Παναθηναϊκό, πάντως, που έχει πιτσιρικάδες, όλα αυτά τα παιδιά που μας έχουν εντυπωσιάσει. Στη Θεσσαλονίκη, χαριτολογώντας, τους λέμε ο Μπουζούκης, ο Κιθάρας και ο Ντραμίστας. Πιστεύω ότι ο Δώνης κάνει πολύ καλή δουλειά και θα ήθελα να δω απέναντι στον Ολυμπιακό την ομάδα του. Γιατί μπορεί να είναι πιτσιρικάδες, αλλά προέρχονται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα βγάλουν όλο τον ψυχισμό του απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Θα καρφωθώ για να δω αυτό το ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Έσκασε «μεταγραφή» στον ΠΑΟΚ Νοέμβρη μήνα - Τον «έφερε» ο Λουτσέσκου - Ποιον «τρώει»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags