Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλείνει... Τούμπα ο παικταράς που τρελαίνει κόσμο - Φήμη που τα «σπάει» - «Οργώνει» τις άμυνες
| 2018-11-07 18:10:00

Κλείνει... Τούμπα ο παικταράς που τρελαίνει κόσμο - Φήμη που τα «σπάει» - «Οργώνει» τις άμυνες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κλείνει... Τούμπα ο παικταράς που τρελαίνει κόσμο - Φήμη που τα «σπάει» - «Οργώνει» τις άμυνες

Τρομερό παρασκήνιο για ΠΑΟΚ και τον εξτρέμαρο. Όλη η αλήθεια.

Ο Ρόλαντ Ουγκράι αποτέλεσε πρώτης τάξεως «λαβράκι» για τον Ατρόμητο, καθώς ήρθε ως ελεύθερος την τελευταία στιγμή και αποδεικνύεται καταλυτικός για την ομάδα του Περιστερίου, έχοντας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του.

Ο Ούγγρος μέσος είναι σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών) και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα πρέπει είτε να ανανεώσει είτε να πωληθεί ώστε ο Ατρόμητος να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει σε σχετικό ρεπορτάζ, ο παίκτης φέρεται να αρέσει σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αφού θεωρείται φθηνή και προσιτή περίπτωση για όλους τους παραπάνω λόγους.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει υπάρξει κάποια περαιτέρω εξέλιξη στην παρούσα φάση, παρά τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα ο Ουγκράι αρέσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι είδαν από πρώτο χέρι τις ικανότητές του, καθώς ο Ούγγρος ήταν εξαιρετικός και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους «μεγάλους», αφού ο διεθνής άσος δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητος με τα σπουδαία ματς που έχει κάνει. Εάν συνεχίσει έτσι, είναι πολύ πιθανό να γίνει… σφαγή για χάρη του το καλοκαίρι και τότε ίσως οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο παίξουν το ρόλο τους. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό: Μέχρι και εκεί σαρώνει ο ΠΑΟΚ - Τρώνε τη σκόνη του Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟ - Παντοδύναμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags