Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν βλεπόταν ο ΠΑΟΚ! Ήττα-μαχαιριά ξανά από την Βίντι, πολλά ζόρια για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-08 21:51:00

Δεν βλεπόταν ο ΠΑΟΚ! Ήττα-μαχαιριά ξανά από την Βίντι, πολλά ζόρια για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Δεν βλεπόταν ο ΠΑΟΚ! Ήττα-μαχαιριά ξανά από την Βίντι, πολλά ζόρια για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δικέφαλος έχασε 1-0, με γκολ μετά από λάθος του Βέρνμπλουμ.

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Βίντι με 1-0, από το γκολ του Μιλάνοφ στο 50’, μετά από διπλό λάθος του Βέρνμπλουμ και πλέον έμπλεξε πάρα πολύ για την πρόκριση, μετά και τη νίκη της Τσέλσι 1-0 στην έδρα της Μπάτε.

Οι Λονδρέζοι που υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική τον Δικέφαλο, έχουν 12 βαθμούς και ήδη προκρίθηκαν, η Βίντι ακολουθεί με 6, ενώ ΠΑΟΚ και Μπάτε έχουν τρεις.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε κάκιστη εικόνα και απείλησε μόνο στα τελευταία λεπτά και χωρίς κάποιο σοβαρό πλάνο και σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει πάρα πολλά να πει στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και έχοντας στο μυαλό του το προηγούμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό του παιχνίδι με την Μπάτε, έψαξε το γρήγορο γκολ. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους Λευκορώσους οι Ούγγροι ήταν προετοιμασμένοι και παίζοντας από τα πρώτα λεπτά πίσω από την μπάλα, κατάφεραν να μην απειληθούν ιδιαίτερα.

Ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Σέρβος ήταν καλά κλεισμένος και παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, απειλούσε μόνο με κάποιες σέντρες, όπως αυτές του Ζαμπά στο 7ο λεπτό και του Σάκχοφ λίγο αργότερα.

Μετά το μισάωρο πάντως, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, κράτησαν μπάλα και κατάφεραν να απειλήσουν και τον Πασχαλάκη με κάποια μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Έλληνα γκολκίπερ και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Παρά τα… προειδοποιητικά μηνύματα όμως από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καθόλου στην επανάληψη και το πλήρωσε. Η Βίντι πήρε την κατοχή από πολύ νωρίς και στο 50’ κατάφερε να βρει το γκολ που ήθελε. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Βέρνμπλουμ, ο Βινίσιους έκλεψε και έβγαλε την κάθετη στην πλάτη του Μάτος για τον Χούστζτι και μετά από γύρισμα του τελευταίου, ο Μιλάνοφ με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0!

Το γκολ αυτό πάγωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με συνέπεια ο σκόρερ πέντε λεπτά αργότερα να χάσει άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. Ωστόσο, μετά και τις τρεις αλλαγές του Λουτσέσκου (στο δεκάλεπτο 60’ – 70’), ο Δικέφαλος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έκλεισε στο μισό γήπεδο την Βίντι. Οι ασπρόμαυροι πίεζαν, αλλά δυσκολεύονταν να πατήσουν περιοχή, ενώ στο 79’ ο Νικόλοφ στην κόντρα με σουτ από μακριά λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη που απέκρουσε με τα πόδια.

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, μαζί με τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, βγήκε μπροστά και με τον Βαρέλα σε ρόλο σέντερ φορ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως παρότι έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να βρει το πολυπόθητο γκολ και πλέον έμπλεξε!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ: Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κάκιστη ημέρα και όλοι οι παίκτες του πήραν βαθμό κάτω από την βάση. Από τους χειρότερους της βραδιάς ήταν ο Βέρνμπλουμ, που έκανε και το διπλό λάθος στη φάση του γκολ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά τον Ατρόμητο, ο Πρίγιοβιτς έμεινε μακρά από τον καλό του εαυτό.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να παρατάξει τον ΠΑΟΚ δίχως τον Πέλκα και τον Μπίσεσβαρ.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός εφαρμόζει 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Στο κέντρο θα παίξουν ο Βέρνμπλουμ και ο Σάκχοφ, ενώ οι Ζαμπά, Λημνιός και Ελ Καντουρί θα αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Πρίγιοβιτς.

Ο Λουτσέσκου μετά το 0-1 μέσα σε δέκα λεπτά έκανε και τις τρεις αλλαγές του, καθώς στο 60’ πέρασε ο Μπίσεσβαρ αντί του Λημνιού, στο 63’ ο Ακπόμ αντί του Ελ Καντουρί και στο 70’ ο Ουάρντα αντί του Ζαμπά.

Η ΦΑΣΗ: Τραγική ήταν η αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ στην φάση του γκολ. Ο Βέρνμπλουμ κάνει διπλό λάθος, ενώ ο Μάτος έχασε το αντίπαλο που έφυγε στην πλάτη του. Όλα πήγαν στραβά…

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Εδώ και μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες δήλωναν πως έχουν πάρει το μάθημά τους από την ήττα στην Τούμπα, ωστόσο και σήμερα κόντρα στην Βίντι παρουσιάστηκαν αδιάβαστοι. Δεν κατάφεραν να τους απειλήσουν σοβαρά και δέχθηκαν γκολ, που δεν γινόταν να… βγάλουν.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο ΠΑΟΚ με την ήττα αυτή μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση. Η Τσέλσι που υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Δικέφαλο, έχει 12 βαθμούς και ήδη προκρίθηκε, η Βίντι ακολουθεί με 6, ενώ ΠΑΟΚ και Μπάτε έχουν τρεις. Μπορούν οι ασπρόμαυροι να πάρουν κάτι καλό στο Λονδίνο;

H βαθμολογία:

1. Τσέλσι 12 (6-1)

2. Βίντι 6 (3-3)

3. ΠΑΟΚ 3 (4-5)

4. ΜΠΑΤΕ 3 (4-8)
 

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Βίντι (19.55)

Τσέλσι - ΠΑΟΚ (22.00)


Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (19.55)

Βίντι - Τσέλσι (19.55)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βίντι: Κόβατσικ, Πάουλο Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούσζτι (68’ Κόβατς), Νεγκό, Πατκάι, Στόπιρα, Γιουχάζ, Στσέποβιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Τούιβελ, Μπέρετς, Χότζιτς, Τάμας, Χάνγκια

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρέι, Πέλκας, Χατσερίντι, Κάνιας

ΠΑΤΑ ΤΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags