Facebook Pixel Φοβερός Μαρτίνς με Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-09 13:30:00

Απίστευτος Μαρτίνς, «τρελό» κόλπο για τίτλο - «Φέρνει» μεταγραφάρα - Συμβόλαιο... μαμούθ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρτίνς, «τρελό» κόλπο για τίτλο - «Φέρνει» μεταγραφάρα - Συμβόλαιο... μαμούθ!

Η... προφητεία της χρονιάς. Του βγαίνουν όλα!

 

Εντυπωσιακός ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, ο οποίος... σκόρπισε με 5-1 τη Ντούντελανζ, έμεινε ζωντανός ενόψει της συνέχειας στο Europa League, ενώ παράλληλα απέκτησε και ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και φυσικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, για την Ευρώπη και παρά την πεντάρα κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, καθώς όπως σας εξηγήσαμε και σε χθεσινό θέμα τα σενάρια για πρόκριση από τον όμιλο δεν «βολεύουν» ιδιαίτερα τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν έστω έναν βαθμό από την Μπέτις στην Ισπανία ή μετά να νικήσουν με διαφορά τριών γκολ τη Μίλαν!

Παρόλα αυτά, στο Λιμάνι προφανώς και μπορούν να κρατήσουν την εξαιρετική εικόνα της ομάδας κόντρα στην Ντουντελάνζ, την θετική παρουσία των Ποντένσε, Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλου και φυσικά και το... ξεμπούκωμα και τα πέντε γκολ. Ακόμα και κόντρα σε μία πιο αδύναμη ομάδα, που δεν μπόρεσε να κάνει άλλη μία υπέρβαση στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα και κατάφερε αυτή τη φορά να μετατρέψει τις ευκαιρίες του σε γκολ.

Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι βρήκε γκολ από τον Λάζαρο, ο οποίος όπως διαβάσατε και στο Sportdog.gr σε σχετικό θέμα από το βράδυ της Πέμπτης, έχει πλέον... επιστρέψει για τα καλά και δίνει απαντήσεις σε όσους αμφισβητούσαν την αξία του. Ο Έλληνας άσος δίνει λύσεις πλέον και στην επίθεση ως σέντερ φορ και δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς που τον υπολόγιζε και για αυτή τη θέση από το καλοκαίρι! 

Ποιος Λάζαρος; Ο... Βούκοβιτς η μεταγραφή Μαρτίνς!

Μπορεί και δικαίως το τελευταίο διάστημα να γίνεται μεγάλη συζήτηση για την επιμονή και τελικά τη δικαίωση του Μαρτίνς με τον Λάζαρο, ωστόσο ο Έλληνας άσος δεν είναι ο μοναδικός που έδωσε έξτρα πόντους στον Πορτογάλο κόουτς.

Ένας ακόμα παίκτης που έχει δικαιώσει απόλυτα τον προπονητή του Ολυμπιακού, παρότι ελάχιστοι τον πίστευαν το καλοκαίρι, είναι ο Βούκοβιτς, ο οποίος μπορεί κόντρα στη Ντουντελάνζ να ξεκουράστηκε, όμως πλέον έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στόπερ σπίτι του και μαζί με τον Σισέ αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στα μετόπισθεν από εδώ και πέρα. 

Ο Σέρβος έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής και έχει βελτιώσει την αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών, με συνέπεια να ακούγονται ήδη και κάποια σενάρια για νέο συμβόλαιο! Δεν πρόκειται πάντως για εύκολη υπόθεση που θα τελειώσει άμεσα, καθώς ο Βούκοβιτς λαμβάνει 850.000 ευρώ, χρήματα που είναι πάρα πολλά για τη... σημερινή εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρτίνς πάντως τον πιστεύει και τον θέλει στην ομάδα, ενώ δεν είναι τυχαία η ατάκα του το καλοκαίρι, πως αυτός θα είναι ο Νο1 στόπερ του κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν ελάχιστοι ήταν αυτοί που τον πίστευαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags