Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι άλλο -3 σε ομάδα της Football League - Πώς θα το γλιτώσει;
| 2018-11-10 11:42:00

Κι άλλο -3 σε ομάδα της Football League - Πώς θα το γλιτώσει;

Sportdog Team
Κι άλλο -3 σε ομάδα της Football League - Πώς θα το γλιτώσει;

Τεράστια τα προβλήματα...

Με νέα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρήθηκε η Σπάρτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο λόγω ανεξόφλητων οφειλών προς στον Ιμπάν Ράντι.

Οι Λάκωνες έχουν προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, στον οποίο έχει επιδικαστεί οφειλές ύψους 6.500 ευρώ, και να μην ισχύσει τελικά η ποινή.

Tην ίδια στιγμή που βρίσκονται σε εκκρεμότητα οι εξοφλήσεις των Παναγιώτη Κατσίκη και Γιάννη Μπουζούκη, για τους οποίους έχει επιβληθεί, ήδη, αφαίρεση έξι βαθμών και η εξόφλησή των οφειλών τους εκπνέει την ερχόμενη Τρίτη (13/11), ενώ η αντίστοιχη του Ράντι την Παρασκευή (19/11).

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Σπάρτης κινδυνεύει με συνολική αφαίρεση 9 βαθμών σε περίπτωση που δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με κανέναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Football League:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 109/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στη FOOTBALL LEAGUE την 2/11/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή IYANGA IBAN TRAVIESO, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 19-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags