Facebook Pixel Τα έγραψε όλα ο Σφακιανάκης
| 2011-09-03 23:29:00

Τα έγραψε όλα ο Σφακιανάκης

Τα έγραψε όλα ο Σφακιανάκης

Καίει το φύλλο αγώνας τον Πανιώνιο για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Ο διαιτητής που διηύθυνε τον αγώνα, κατέγραψε τον τσαμπουκά του Ριέρα και όσα ακολούθησαν....

«Στο 77' απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον Σίτο Ριέρα του Πανιωνίου γιατί σε φυσική διακοπή του παιχνιδιού λάκτισε έναν αντίπαλο. Στη συνέχεια εισήλθαν τρεις φίλοι του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο της Παναχαϊκής. Εγώ έκρινα πως υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών της Παναχαϊκής και διέκοψα το ματς για κάποια λεπτά. Επανήλθα και ολοκλήρωσα κανονικά τον αγώνα έπειτα από διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου και της αστυνομική διεύθυνσης», αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Λεμονής εμφανώς... σκασμένος από τα επεισόδια, που στιγμάτισαν το ματς του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή, αλλά και τη συμπεριφορά του Ριέρα, δήλωσε:

«Με όσα έγιναν στο τέλος, χάλασαν όλα και το ματς ολοκληρώθηκε άδοξα. Το σημερινό παιχνίδι έγινε, κυρίως, για να μπει στο κλίμα ο Κούτσι, αλλά και για να διατηρηθούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαι ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών μου», είπε ο 51χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags