Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Κορυφαία δήλωση Κουλιμπαλί για το ντέρμπι
| 2018-11-11 08:11:00

Έτσι θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Κορυφαία δήλωση Κουλιμπαλί για το ντέρμπι

Sportdog Team
Έτσι θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Κορυφαία δήλωση Κουλιμπαλί για το ντέρμπι

Τι πιστεύει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στη Real News ο Αφρικανός μπακ του Παναθηναϊκού: «Τα ντέρμπι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και πάντα όσοι συμμετέχουμε σε αυτά θέλουμε στο τέλος τους να έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε πρώτα απ΄ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και 100% ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ματς απαιτητικό που θα προσεγγίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, αλλά και με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας. 

Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά και γι΄ αυτό θα φροντίσουμε όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπορστά του και είμαστε ακόμη στην αρχή. 

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πάντα μέσα στους στόχους του»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags