Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις: «Συναντούσε παράγοντες της Σούπερ Λιγκ ο Μακρής - Ίσως δολοφονήθηκε για το στοίχημα»
| 2018-11-12 17:02:00

Αποκαλύψεις: «Συναντούσε παράγοντες της Σούπερ Λιγκ ο Μακρής - Ίσως δολοφονήθηκε για το στοίχημα»

Sportdog Team
Αποκαλύψεις: «Συναντούσε παράγοντες της Σούπερ Λιγκ ο Μακρής - Ίσως δολοφονήθηκε για το στοίχημα»

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας στη Βούλα!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη μαφιόζικη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ο οποίος εμφανίζεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με βαρόνους του στοιχήματος, ενώ φέρεται να συναντούσε κρυφά στη Μύκονο και παράγοντες της Σούπερ Λιγκ!

Όπως αποκαλύπτει η δικαστική ρεπόρτερ Μαίρη Μπενέα στο blog “dikografies”, η δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία που σόκαρε το πανελλήνιο τις προηγούμενες ημέρες, ενδέχεται να αφορά σε ανοιχτές παρτίδες με βαρόνους του στοιχήματος. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ: 

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως στο χώρο του παράνομου στοιχήματος, όχι τόσο στα ελληνικά... χωρικά ύδατα της στοιχηματικής απάτης, αλλά στα διεθνή, όπου σύμφωνα με την έρευνα που έχει διενεργήσει η ελληνική Δικαιοσύνη, το παιχνίδι αυτό, όπου διακινούνται καθημερινά πολλά εκατομμύρια, το ελέγχουν τρία άτομα: Ένας Κινέζος, ένας Σιγκαπουριανός και ένας Βούλγαρος. Τα τρία αυτά πρόσωπα μάλιστα είχαν συχνές συναντήσεις με τον Γιάννη Μακρή στη Μύκονο!

Η εμπλοκή του θύματο0ς με το στοίχημα ήταν ο λόγος της πολλή συχνής παρουσίας του τα τελευταία δύο χρόνια στο “νησί των Ανέμων” και όχι οι δραστηριότητες του στο χώρο της φύλαξης και του προσωπικού σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μακρής τα τελευταία δύο χρόνια σύχναζε σε ένα μεγάλο κλαμπ στη Μύκονο, το οποίο άνθρωποι οι οποίοι το έχουν επισκεφτεί, μιλάνε για την πολυτέλεια και το ιδιαίτερο στυλ του, αλλά και για μία ιδιαιτερότητα του.

Το μαγαζί έχει πριβέ χώρους, μικρά δωμάτια, όπου εκεί γίνονται ιδιαίτερες συναντήσεις και μυστικά ραντεβού ανθρώπων που εμπλέκονται στο παράνομο στοίχημα, όπου οι βαλίτσες με το μαύρο χρήμα έφταναν και τα δέκα εκατομμύρια τη φορά!

Εκεί συναντιόταν ο Γιάννης Μακρής με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Σουπερ Λιγκ, ενώ παρών στα ραντεβού αυτά ήταν και πολιτικός παράγοντας. Η συχνή παρουσία του Γιάννη Μακρή εκεί, είχε τραβήξει την προσοχή ανθρώπων στη Μύκονο, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, καθώς ο ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δεν είχε ποδοσφαιρικές γνώσεις, ούτε ήταν ιδιαίτερα ποδοσφαιρόφιλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, εικάζεται ότι άφησε ανοιχτό λογαριασμό με βαρόνους του στοιχήματος.
Άνθρωπος που τον γνώριζε, φέρεται να έχει μιλήσει για εμπλοκή του Γιάννη Μακρή και στον άγριο χώρο του στοιχήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “έπαιζε πολύ χοντρό παιχνίδι”.

Οι αστυνομικοί, που διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, δεν αποκλείουν την περίπτωση η εκτέλεση του να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τηρήθηκε κάποια συμφωνία.

Οι πληροφορίες αυτές είναι σε γνώση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και διερευνώνται από ειδικό κλιμάκιο που έχει κατέβει στο νησί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags