Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Άρης είναι εδώ! Πήρε το «διπλό» στη Ριζούπολη με απίθανη γκολάρα του Γκάμα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-12 20:52:00

Ο Άρης είναι εδώ! Πήρε το «διπλό» στη Ριζούπολη με απίθανη γκολάρα του Γκάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Άρης είναι εδώ! Πήρε το «διπλό» στη Ριζούπολη με απίθανη γκολάρα του Γκάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Λύτρωση με τον Πορτογάλο και νίκη 2-1 επί του Απόλλωνα.

Με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του, ο Άρης ζορίστηκε πολύ στην έδρα του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης, όμως πήρε την πρώτη του νίκη (2-1) μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Ο Άρης προηγήθηκε με πλασέ του Ματέο Γκαρσία προ κενής εστίας, γκολ που επετεύχθη μετά από μόλις 18 δευτερόλεπτα και ήταν το ταχύτερο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση. Στο 44’ ο Τριάδης είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ, όμως ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε παίρνοντας το… ριμπαόυντ από απόκρουση του Κουέστα σε κεφαλιά του Κύργια και ισοφαρίζοντας σε 1-1 από κοντά. Πάντως, ο Κύργιας φεύγει από οριακή θέση στην αρχή της φάσης και ενδέχεται να είναι σε θέση οφσάιντ.

Ο Άρης πήρε τελικά μια δύσκολη χάρη σε ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν. Στο 69’ ο Γκάμα πάσαρε στον Ντιγκινί και αυτός έπαιξε το «1-2» με τον συμπαίκτη του με εκπληκτικό εναέριο «τακουνάκι». Ο Πορτογάλος μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Χουάντερσον με δυνατό αριστερό σουτ ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο μια φοβερή συνεργασία.

Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, αν και ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, που δεν έδωσε ο διαιτητής Κοτσάνης, σε μαρκάρισμα του Δεληζήση στον Ακόστα στο 79'.

Ο Άρης έφτασε τους 15 πόντους και να είναι ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση. Όσο για τον Απόλλωνα, παραμένει στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags