Facebook Pixel Απίθανο όνομα για την ΑΕΚ - Θα… τρελαθεί ο κόσμος -Toν «κλέβει» από τον Παναθηναϊκό;
| 2018-11-13 14:52:00

Απίθανο όνομα για την ΑΕΚ - Θα… τρελαθεί ο κόσμος - Ποιον «καίει» - Toν «κλέβει» από τον ΠΑΟ;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο όνομα για την ΑΕΚ - Θα… τρελαθεί ο κόσμος - Ποιον «καίει» - Toν «κλέβει» από τον ΠΑΟ;

«Τρελό» σενάριο ενίσχυσης. Έτσι θα το… γυρίσει ο Μελισσανίδης;

Το όνομα του Παναγιώτη Μωραϊτη συνδέθηκε σήμερα με την ΑΕΚ, ως πιθανός στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πρόκειται για τον 21χρόνο πολύ ικανό γκολτζή της Παναχαϊκής, ο οποίος διαπρέπει και με την ομάδα της Εθνικής Ελπίδων. Εξαιρετικό ταλέντο που ψάχνει το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του.

Βέβαια, στην Ένωση δεν έχουν άμεση ανάγκη αυτή τη στιγμή για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος παίζει περισσότερο ως περιφερειακός. Υπό την έννοια ότι υπάρχουν αρκετές λύσεις σε αυτή τη θέση, ενώ ο παίκτης που υπάρχει στην ομάδα και είναι στην «κατηγορία» του Παναγιώτη Μωραϊτή (νεαρός και εξελίξιμος), ο Γιώργος Γιακουμάκης, δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αν η ΑΕΚ προχωρήσει τον Γενάρη σε μία τέτοια μεταγραφή, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να κάνει «γκελ» στον κόσμο, δύσκολα θα ωφεληθεί αγωνιστικά, από τη στιγμή που επικρατεί… συνωστισμός στην επίθεση. Παράλληλα, είναι... νωπές ακόμα οι μνήμες από το «κάζο» μίας ανάλογης κίνησης, του Ούγκο Κάιπερς, από τον Εργοτέλη, τον οποίο, μάλιστα, η Ένωση πλήρωσε κανονικά και ποτέ δεν απέκτησε.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και δεν αποκλείεται ο μικρός να προορίζεται για μια μελλοντική λύση και να γίνει το deal τώρα προκειμένου να μη χαθεί ο παίκτης. 

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο επιθετικός της Παναχαϊκής βρίσκεται στο «στόχαστρο» όλων των «μεγάλων» της Superleague και παρακολουθείται πολύ στενά. Μάλιστα, μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκος Νταμπίζας είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά για την περίπτωσή του, ωστόσο δεν προχώρησε η μεταγραφή για οικονομικούς λόγους, παρότι είχε γίνει η σχετική προεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σεισμός» στην Τούμπα - Ποιοι φεύγουν τον Γενάρη - Μεταγραφάρα στην επίθεση - Διαβάστε ονόματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags