Facebook Pixel Xαμός με Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης
| 2018-11-13 18:45:00

Απίστευτες καταστάσεις στην ΑΕΚ - Με το ζόρι μιλιούνται - Ποιος θα «τελειώσει»; - Ο Τίγρης θα...

του Γιώργου Θεοδωράκη
 Απίστευτες καταστάσεις στην ΑΕΚ - Με το ζόρι μιλιούνται - Ποιος θα «τελειώσει»; - Ο Τίγρης θα...

Φοβερές φήμες πάνω από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Κλικ να μάθεις.

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο επικρατεί μία παγωμάρα στα αποδυτήρια των κιτρινόμαυρων, όπως ενημερωθήκατε σε πρωινό ρεπορτάζ. Δεν φτάνει που το κλίμα είναι πιο... αμήχανο από ποτέ, φαίνεται να υπάρχει και απόσταση μεταξύ του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Νίκου Λυμπερόπουλου, σύμφωνα με κάποιες... κακές γλώσσες.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών, επιμένουν οι ίδιες πηγές, δεν είναι ιδανικές, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά στην ΑΕΚ, μιας και είναι γνωστό πως οι επαφές τους αραίωσαν από το διάστημα που οι δυο τους συνυπήρχαν στον Παναθηναϊκό και ο «Λύμπε» έφυγε από την ομάδα πριν από το τέλος της σεζόν. Η απόσταση αυτή λέγεται πως διατηρήθηκε και το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έγιναν. Στη συνέχεια ήρθε και ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, κάτι που για πολλούς σήμαινε «περιθωριοποίηση» του Λυμπερόπουλου, και το... γλυκό έδεσε.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, πάντως, τότε μόνο καλοί δεν είναι οι οιωνοί για την Ενωση. Σε μία ομάδα προπονητής και τεχνικός διευθυντής πρέπει να είναι σε διαρκή επικοινωνία. Αυτό, ωστόσο, που οφείλουμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για δύο άριστους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά πως να συμπεριφερθούν εντός μιας μεγάλης ΠΑΕ, όπως είναι ο Δικέφαλος.

Το μόνο σίγουρο δε, είναι πως και οι δύο κινούνται με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Σπάνια άλλωστε έχουν δώσει δικαιώματα και όλοι όσοι τους γνωρίζουν αναφέρονται σε δύο «κυρίους».

Οι ισορροπίες παρόλα αυτά, είναι πολύ λεπτές και όλα πλέον θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα που θα έρθουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αυτά περιμένει και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης για να πράξει αναλόγως εν όψει Ιανουαρίου. Λίγες ώρες άλλωστε πριν από το χαμένο ματς με τον Ατρόμητο είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέτοντας άπαντες -ακόμα και τον εαυτό του- προ των ευθυνών τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags