Facebook Pixel Πήρε φόρα και «καθαρίζει» κόσμο ο Μελισσανίδης - Όλα στον αέρα στην ΑΕΚ - Πρωτοσέλιδο-ρουκέτα!
| 2018-11-14 11:15:00

Πήρε φόρα και «καθαρίζει» κόσμο ο Μελισσανίδης - Όλα στον αέρα - Πρωτοσέλιδο-ρουκέτα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πήρε φόρα και «καθαρίζει» κόσμο ο Μελισσανίδης - Όλα στον αέρα - Πρωτοσέλιδο-ρουκέτα!

Δημοσίευμα ανάβεις φωτιές. Ποιος «έφυγε». Είναι δυνατόν;

Ένα απίθανο όνομα ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιόζιπ Μίσιτς, τον 24χρονο Κροάτη μέσο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο οποίος από τον περασμένο Γενάρη που παίζει στην Πορτογαλία έχει μόλις 196 λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται καθόλου στη Σπόρτινγκ, όποτε αγωνίζεται αποτελεί… είδηση, ενώ μάλλον δεν ταιριάζει σαν πρότζεκτ στα αγωνιστικά «θέλω» των Κιτρινόμαυρων.

Όπως και να έχει, μοιάζει εφικτός στόχος, αφού η πορτογαλική ομάδα θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το 2023, δεν έχει ιδιαίτερες αξιώσεις. 

Τι συμβαίνει με Ματιάσεβιτς;

Στο μεταξύ, μεγάλες απορίες προκαλεί η σημερινή αναφορά της εφημερίδας «Ώρας» (δείτε τη ΕΔΩ), η οποία τονίζει πρωτοσέλιδα ότι ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από την Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στη Σερβία. Μία εξέλιξη που μπορεί να «φωτογραφίζει» σημαντικές εξελίξεις στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, αν όντως ο Σέρβος έχει αποσπαστεί από τα καθήκοντά του.

Βέβαια, σε περίπτωση που ισχύει αυτό, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που η διοίκηση χειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα, τη στιγμή, μάλιστα, που «παροπλισμένος» φαίνεται να είναι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως σας αναλύσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ

«Καίνε» οι ανανεώσεις

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, είναι σημαντικό ζήτημα ποιος κάνει «κουμάντο» αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ σε μια περίοδο που η ομάδα ψάχνει για ενίσχυση ενόψει Γενάρη, ενώ εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις ανανεώσεων.

Όπως, μάλιστα, αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, κανένας παίκτης που συζητάει για την παραμονή του στην ομάδα δεν έχει κληθεί για νέες συζητήσεις, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, αλλά και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων θεωρούνται βασικά στελέχη της 11άδας.

Βέβαια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ένας πολύπειρος παράγοντας και σίγουρα έχει τον τρόπο να κλείσει τέτοια ζητήματα. Η ΑΕΚ, άλλωστε, διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς εντός της ΠΑΕ για να τρέξει τον σχεδιασμό, άσχετα με το συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τα επιφανή της στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μπαμ» με Ουάρντα - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του - Όργιο φημών για ελληνική ομάδα-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags