Facebook Pixel Αντίδραση Μαρινάκη για τις δηλώσεις Σέλουκ - Το μέλλον του Τουρέ στον Ολυμπιακό
| 2018-11-14 22:10:00

«Έκρηξη» στο Λιμάνι - Μπαμ μεγατόνων από τον «φασαριόζο» - Παίρνει ανάποδες ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
«Έκρηξη» στο Λιμάνι - Μπαμ μεγατόνων από τον «φασαριόζο» - Παίρνει ανάποδες ο Μαρινάκης

Έσκασε από το πουθενά, «χαμός» με Μαρτίνς. Θα γίνει ξεκαθάρισμα;

Θέμα με τον Γιάγια Τουρέ προέκυψε στον Ολυμπιακό, τόσο μετά το χθεσινό μήνυμά του, που έπαιξε και πρωτοσέλιδο σε ερυθρόλευκη εφημερίδα και με το οποίο… φώναζε ότι είναι παρών όσο και με τις δηλώσεις του Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος άφησε ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο αποχώρησης τον Γενάρη από το Λιμάνι, εάν δεν παίζει ο Ιβοριανός!

Τα δύο αυτά «χτυπήματα», που προέκυψαν με διαφορά περίπου 24 ωρών, σύμφωνα με κάποιους δεν είναι τυχαία και αποτελούν μία μορφή πίεσης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή προς τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είναι στο «στόχαστρο» τους, καθώς σε αυτόν… χρεώνουν τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής ο Τουρέ.

Ο έμπειρος άσος δείχνει να μην βρίσκεται μέχρι στιγμής στα πλάνα του προπονητή του, ο οποίος άλλωστε ούτε το καλοκαίρι είχε… τρελαθεί με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία έγινε ως «δώρο» περισσότερο από την διοίκηση.

Ο Μαρτίνς ωστόσο και παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, στηρίζεται απόλυτα από την διοίκηση και ήδη έχει περάσει στ αποδυτήρια το μήνυμα, πως όλες οι αποφάσεις του θα γίνουν σεβαστές.

Βέβαια, ο Πορτογάλος κόουτς έχει απέναντί του έναν πολύ… ισχυρό αντίπαλο, αν φτάσει βέβαια η κατάσταση σε τόσο οριακό σημείο, καθώς ο Σέλουκ είναι ένας μάνατζερ που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει άνω-κάτω ομάδες μεγαθήρια όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η Σίτι!

Τα πράγματα ωστόσο, όπως έχουν ξεκαθαρίσει από το Λιμάνι σε όλους τους τόνους το τελευταίο διάστημα, έχουν αλλάξει και κανείς μάνατζερ όσο… δυνατός κι αν είναι δεν μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό!

Έτσι λοιπόν, με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, το… πρόβλημα το έχουν ο Σέλουκ και ο Τουρέ, οι οποίοι θα πρέπει να σεβαστούν τις αποφάσεις του Μαρτίνς, ο οποίος ωστόσο είναι «δίκαιος», όπως του αναγνωρίζουν οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού και αναμένεται σύντομα να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στον Ιβοριανό άσο.

Επίσης, ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που έχει άριστες σχέσεις με τον Τουρέ, θα… αφήσει τον μάνατζέρ του να χαλάσει το κλίμα με διάφορες και περίεργες δηλώσεις, που ποτέ δεν είναι τυχαίες. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει σίγουρα να προστατέψει την τεράστια καλοκαιρινή του επένδυση και θα προσπαθήσει να λύσει το θέμα ήρεμα και άμεσα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρει να «τιναχτούν» όλα στον αέρα εντός της ομάδας λόγω ενός ατζέντη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψήνεται η μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό - «Ποιον» φέρνει ο Μπλατ - Τι «παίζει» με πρώην πράσινο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags